DSI Data investerer sig til tilbagegang

Oprustning på nye produktområder får skylden for den tilbagegang softwarehuset DSI Data oplevede sidste år. "Til gengæld mangedobler vi bundlinjen i år," lover DSI-direktør, Holger Harvey Hansen.

Softwarehuset DSI Data har brugt mange ressourcer sidste på at udvikle en brancheløsning i .Net-teknologi, og det har kostet firmaet på bundlinjen.

- Vi har investeret voldsomt, men jeg er af jysk ophav, så vi tager ikke glæderne på forskud, men tager investeringerne over driften, forklarer Holger Harvey Hansen, administrerende direktør, DSI Data.

Årsregnskabet fra DSI Data går fra 1. maj til 30. april, og det sidste regnskab viser en tilbagegang i brutto-fortjenesten fra 20,5 millioner kroner til 19,6 millioner kroner, mens resultatet før skat er faldet med en halv million til 219.000 kroner.

- Sådan set er vi meget godt tilpas med resultatet, fordi vi med investeringerne i den ny brancheløsning står til et rigtig godt år nu. Vi er foran budgettet og forventer at mangedoble bundlinjen i indeværende regnskabsår, siger Holger Harvey Hansen.

Jeg siger det ikke

Holger Harvey Hansen vil ikke løfte sløret for, hvilken ny brancheløsning DSI Data har investeret i udover, at der er tale om "en skabelon til et nyt system baseret på den nyeste .Net-teknologi."

- Så vi er helt fremme i skoene og har allerede flere underskrevne ordrer på det nye system, siger DSI-direktøren, der sælger sine løsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

DSI Data’s 35 medarbejdere er fordelt på tre forretningsområder, nemlig standardløsninger til kommunale tandklinikker og sundhedsklinikker, CRM-løsninger og Sharepoint/ESDH-løsninger samt økonomiløsninger baseret på Microsoft XAL og C5.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere