DSI Data investerer sig til tilbagegang

Oprustning på nye produktområder får skylden for den tilbagegang softwarehuset DSI Data oplevede sidste år. "Til gengæld mangedobler vi bundlinjen i år," lover DSI-direktør, Holger Harvey Hansen.

Softwarehuset DSI Data har brugt mange ressourcer sidste på at udvikle en brancheløsning i .Net-teknologi, og det har kostet firmaet på bundlinjen.

- Vi har investeret voldsomt, men jeg er af jysk ophav, så vi tager ikke glæderne på forskud, men tager investeringerne over driften, forklarer Holger Harvey Hansen, administrerende direktør, DSI Data.

Årsregnskabet fra DSI Data går fra 1. maj til 30. april, og det sidste regnskab viser en tilbagegang i brutto-fortjenesten fra 20,5 millioner kroner til 19,6 millioner kroner, mens resultatet før skat er faldet med en halv million til 219.000 kroner.

- Sådan set er vi meget godt tilpas med resultatet, fordi vi med investeringerne i den ny brancheløsning står til et rigtig godt år nu. Vi er foran budgettet og forventer at mangedoble bundlinjen i indeværende regnskabsår, siger Holger Harvey Hansen.

Jeg siger det ikke

Holger Harvey Hansen vil ikke løfte sløret for, hvilken ny brancheløsning DSI Data har investeret i udover, at der er tale om "en skabelon til et nyt system baseret på den nyeste .Net-teknologi."

- Så vi er helt fremme i skoene og har allerede flere underskrevne ordrer på det nye system, siger DSI-direktøren, der sælger sine løsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

DSI Data’s 35 medarbejdere er fordelt på tre forretningsområder, nemlig standardløsninger til kommunale tandklinikker og sundhedsklinikker, CRM-løsninger og Sharepoint/ESDH-løsninger samt økonomiløsninger baseret på Microsoft XAL og C5.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere