KMD overtager løn-udbetalinger i København

Som ventet overtager KMD løn-udbetalingerne for Københavns Kommune i de næste syv år. Det sker, efter KMD stort set har haft banen for sig selv, efter Accenture blev fyret i foråret 2005.

Som ventet bliver det KMD, der i de kommende år skal stå for løn-udbetalingerne i Københavns Kommune.

KMD og Københavns Kommune nemlig underskrevet en syv-årig aftale, der har en værdi på op til en halv milliard kroner.

Det sker, efter KMD overtog styringen af kommunens løn-system, efter Accenture blev fyret efter en kaotisk periode med mange fejl og mangler i løn-udbetalingerne til mange af kommunens ansatte.

KMD overtager formelt løn-udbetalingerne 1. maj 2007.

Manglende interesse

Der har langt fra været så stor interesse for løn-ordren, som Københavns Kommune har ønsket.

Allerede i maj kunne Computerworld fortælle, at norske Bluegarden besluttede ikke at byde på ordren, selv om selskabet i første omgang blev prækvalificeret - ganske som det var tilfældet, da Accenture vandt ordren.

Kommunen meldte dengang i udbudsmaterialet, at der var lagt på til fem til otte kandidater, men ingen af de øvrige potentielle leverandører var interesserede efter Accenture-skandalen.

Det gjaldt både IBM, CSC, Multidata og Silkeborg Data, hvor af flere hører til blandt de tunge leverandører indenfor løn-outsourcing herhjemme.

KMD øjner store muligheder

Også Visma har været med i opløbet, men angiveligt ikke med et tilbud på en samlet løsning, hvilket reelt har efterladt KMD som den eneste kandidat til opgaven.

KMD øjner med den store ordre muligheder på outsourcing-markedet.

- KMD har haft succes med at håndtere lønanvisningsopgaven for Københavns Kommune i perioden siden 2005. At vi nu har vundet opgaven er en bekræftelse af, at KMD formår at løfte outsourcing af lønopgaver i den allertungeste ende i Danmark. Det er selvfølgelig et meget vigtigt signal for os at kunne sende i forhold til andre potentielle kunder – både i det offentlige og i det private erhvervsliv, lyder det fra service-direktør i KMD, Kim Koch, i en pressemeddelse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere