Finn Helmer ny topdirektør for ComX

Bestyrelsen for ComX besluttet at indsætte Giga-milliardæren Finn Helmer som administrerende direktør i virksomheden.

Den tidligere Giga-direktør Finn Helmer bliver ny administrerende direktør for bredbåndsselskabet ComX.

Dermed træder Finn Helmer ud af det karriere-spor som fuldtids-investor, som han ellers har fulgt, siden han tjente 300 millioner kroner, da Intel købte det lille NKT-selskab Giga i marts 2000 for 9,4 milliarder kroner.

Bestyrelsen for ComX Holding indsætter desuden Poul Bundgaard som bestyrelsesformand, mens tidligere administrerende direktør Nils Overgaard overgår til at varetage virksomhedens OEM kundersom salgsdirektør.

- Da ComX står over for et stort potentiale, både internationalt og teknologisk, har vi grundet Finn Helmers baggrund resoneret, at det på nuværende tidspunkt er nødvendigt, at Finn Helmers erfaring kommer virksomheden 100 procent til gode, forklarer Poul Bundgaard, nyudnævnt bestyrelsesformand på selskabets hjemmeside.

Finn Helmer har siden december sidste år været bestyrelsesformand i ComX efter han investerede et større million-beløb i selskabet, som dengang forventede markant vækst i 2006.

Finn Helmer har deltaget i etableringen af mere end 40 virksomheder.

Læs mere om Finn Helmers nye direktør-job senere på Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere