Artikel top billede

Finn Helmer køber op af Deadline Games

Giga-stifteren Finn Helmer investerer nu penge i spilfirmaet Deadline Games. Giga-manden køber 11,34 procent af aktierne i selskabet af Synerco.

Finn Helmer, administrerende direktør i ComX og stifter af Giga, har nu set sig lun på et af Danmarks mest succesfulde spilfirmaer, Deadline Games, skriver Børsen.

Helmer har købt 11,34 procent af aktierne i Deadline af investeringsselskabet Synerco.

Det er ikke første gang Helmer investerer i spilindustrien.

I 2006 købte han ITE, der står bag skærmtrolden Hugo, efter at det underskudsramte ventureselskab Olicom kort tid forinden havde solgt alle sine aktier i spilselskabet.

Kort tid efter købet valgte Finn Helmer dog at sælge ITE til det internationale medieselskab NDS, der udbyder tekniske løsninger inden for digitalt betalings-tv.

Men nu er han altså atter blevet lun på et spilforetagende. Deadline Games står bag en række succesfulde spil, blandt andet Total Overdose, og har i dag omkring 60 ansatte.

Deadline Games kom på First North-børsen i december 2005.

- Vi vil gerne have spredt ejerkredsen og blive mere kendt i investorkredse frem til det tidspunkt, hvor vi evt. får brug for en ny kapitaltilførsel til en fortsat udvikling af virksomheden, lød forklaringen dengang fra administrerende direktør Chris Mottes.

Deadline Games oplyser i det seneste kvartalsregnskab, at virksomheden forventer et underskud på 9-11 millioner kroner i 2006.

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med Finn Helmer.

Han har årenes løb investeret i en lang række virksomheder, og har i dag sin daglige gang i fiberselskabet ComX, hvor han blev adminstrerende direktør i november sidste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere