Kommunalreformens sidste it-fejl er rettet

Kommunalreformens tilbageværende it-problemer ser nu ud til at være løst. KMD sætter dermed et definitivt punktum for Danmarkshistoriens største it-projekt.

Kommunalreformen er nu afsluttet. Igen.

For selvom it-konverteringen fra de gamle til de nye kommuner blev betegnet som en stor succes for KMD, har der været enkelte ridser i lakken, da kommunerne åbnede computerne i begyndelsen af januar.

Borgere i Frederikssund Kommune oplevede i sidste uge et uventet skattetræk på 60 procent, og overførslen af de mange data i slutningen af december og begyndelsen af januar betød, at både Holbæk og Vordingborg kommune havde fejl i ejendomsskatten via betalingsservice.

Også februar-udbetalingen af sociale pensioner vil i 4.000 tilfælde ikke ske til NemKonto som normalt, men derimod på check eller kontant.

Helbredskortet, de såkaldte medicinkort, til 10.000 pensionister har ligeledes knaget. En forsinkelse ved årsskiftet betød, at apotekerne og kommunerne i nogle dage i januar måtte køre med alternative procedurer.

Men KMD mener selv, at de fejl nu er rettet. Og generelt har antallet af fejlene været færre end forventet, lyder det fra KMD.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere