Tirsdagens aviser om it

IBM dumper i kundetilfredshedsprøve. Flytning kan ramme storkunder. Nyt supernetværk åbnes i dag. SAP i stor dansk satsning. Om fem år ser vi alt tv via nettet - når det passer os. Stribevis af selskaber klar med tv-tilbud via nettet. Gevinst til mobilkunder.

IBM dumper i kundetilfredshedsprøve

En nylig kundetilfredshedsanalyse foretaget af en uafhængig konsulentorganisation, giver IBM dumpekarakter i forhold til stort set samtlige andre leverandører på det nordiske marked for drift og vedligehold. (Børsen)

Flytning kan ramme storkunder

IBM's udfordringer med at leve op til kundernes krav om maksimal oppetid står, ifølge dagbladet Børsens oplysninger, over for en ny prøve i den nærmeste tid, hvor IBM skal flytte en række af kundernes it-systemer over på nye servere. IBM forventer, at en del af kunderne vil forvente øget nedetid, når IBM flytter systemerne over i en ny serverpark, der er blevet bygget i Ballerup. (Børsen)

Nyt supernetværk åbnes i dag

Forskerne på de nordiske universiteter med behov for superhurtige dataoverførsler får fra i dag muligheder svarende til dem, mange amerikanske universiteter er udstyret med. Det sker, når de nordiske universiteters datasamarbejde indvier Nordunet, der bliver verdens kraftigste datanetværk. (Børsen)

SAP i stor dansk satsning

Den tyske softwaregigant vil til fadet på det danske it-marked og forbereder en stor satsning. Målet er at øge markedsandele og få selvstændige til at melde sig som SAP-forhandlere. (Berlingske Tidende)

Om fem år ser vi alt tv via nettet - når det passer os

Det er slut med at lade sig styre af faste sendetider og programoversigter. Lige nu vrimler det med nye tv-platforme på nettet som Joost og Babelgum, hvor brugerne selv bestemmer mellem et væld af kanaler. Og ifølge medieekspert går der blot fem-ti år før al fjernsynskigning sker via internettet. (Berlingske Tidende)

Stribevis af selskaber klar med tv-tilbud via nettet

Skaberne af Skype, Janus Friis og Niklas Zennström, har fået voldsom omtale verden over for deres nye tv-tjeneste Joost. Men mange andre er på vej eller tilbyder allerede tv-kanaler specifikt til internettet. Zattoo sender for eksempel allerede danske tv-kanaler. (Berlingske Tidende)

Gevinst til mobilkunder

EU-Kommissionen er tæt på at få gennemtrumfet et prisloft, som skærer op mod 70 procent af prisen for at bruge mobiltelefoner under ferie i udlandet. Det betyder blandt andet, at TDC og Sonofon-kunder kommer til at få halveret prisen for deres udlandsopkald i begge retninger. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere