Investeringer i ny IP-platform koster dyrt for V2tel

Endnu et år med bragende underskud ødelægger ikke moralen hos IP-telefirmaet V2tel. "Vi tror stadig på projektet," siger bestyrelsesformand Torben Vilsgaard.

Heftige investeringer i en ny og forbedret IP-platform har kostet dyrt hos teleselskabet V2tel.

Selskabets bundlinje er rødglødende med et minus på knap 10 millioner kroner efter 2006.

"Underskuddet skyldes, at vi har investeret en del penge i årets løb på både udrulningen af vores nye platform fra Broadsoft samt i nye medarbejdere, så vi er nu i alt er oppe på 30. Det har vi gjort for at få en bedre kundeservice og teknisk personale," siger bestyrelsesformand hos V2tel, Torben Vilsgaard, der kommer fra hovedinvestoren Inventure/Incuba.

Ifølge ham har der været kalkuleret med underskuddet, hvilket især skyldes købet af den nye platform, som han dog ikke ønsker at oplyse prisen på.

Underskud på underskud
Sidste års underskud følger de forrige års underskud, hvor der i 2005 blev tabt knap fem millioner kroner, mens underskuddet i 2004 lød på 1,2 millioner kroner.

"Vi må sande, at det tager længere tid at opbygge et IP-selskab end man umiddelbart skulle tro. Men vi tror stadig på projektet, så vi forventer faktisk også røde tal til næste år, da investeringerne fortsætter," siger Torben Vilsgaard.

For at vedligeholde den løbende drift har investorerne indskudt næsten fem millioner kroner i marts måned i år.

Selskabet forventer, at det vil få tilført yderligere fem millioner kroner i juni måned.

Dertil kommer, at V2tel påregner yderligere "nødvendig" kapital til efteråret for at lukke de økonomiske huller og fortsætte investeringerne. Tilbage i december skød investorerne i alt 20 millioner kroner i selskabet.

Sorte tal om to år
Men hverken de røde tal eller pengetilførslerne holder bestyrelsesformanden og investoren Torben Vilsgaard vågen om natten.

"De tunge investeringer, som vi foretager i år og til næste år, vil kunne ses i sorte tal i 2008. Det er vi helt sikre på," siger han.

V2tel har omkring 12.000 erhvervskunder, og selskabet vil især igennem en styrket salgsindsats søge at kapre flere over de næste to år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.