Artikel top billede

Ny topstilling til Carsten Dilling

Den tidligere Columbus- og Ementor-direktør Carsten Dilling har fået en ny overraskende toppost i dansk erhvervsliv.

Carsten Dilling behøver ikke at bruge sommeren til at fundere over, hvad han skal arbejde med i fremtiden.

Bestyrelsen i TDC har nemlig besluttet at ansætte Carsten Dilling, 45 år, som nyt medlem af direktionen med ansvar for TDC Fastnet Norden. Han har første arbejdsdag 1. august 2007.

Fastnet Norden er den største division i TDC med cirka 7.000 ansatte og ansvaret for TDC's aktiviteter inden for blandt andet fastnettelefoni og bredbånd rettet mod privatkunder.

"Carsten Dilling får mange opgaver, men hans absolut vigtigste fokusområde bliver at løfte TDC's serviceniveau over for vores kunder," siger koncernchef Jens Alder.

Har erfaringerne

Carsten Dilling, der er HA og HD fra Copenhagen Business School, var fra 1984 til 2001 ansat i IBM.

I 2001 skiftede han til stillingen som administrerende direktør i Columbus IT Partner, og derefter gik turen til Ementor A/S, hvor han var direktør frem til tidligere på året.

"Jobbet i TDC bliver en stor udfordring, men jeg føler, at jeg kommer med en bred erfaring, som kan bidrage til, at Fastnet Norden kan udvikle sig succesfuldt," lyder Carsten Dilling i en pressemeddelese.

Ny direktion

TDC meddeler også, at Henriette Fenger Ellekrog, koncerndirektør med ansvar for HR og Koncernstabe, fratræder sin stilling senest med udgangen af september 2007. Hun skal i stedet være koncerndirektør med ansvar for HR i SAS-koncernen.

Der er endnu ikke udpeget en efterfølger for Henriette Fenger Ellekrog.

TDC-direktionens nye sammensætning vil komme til at bestå af administrerende direktør og koncernchef Jens Alder, finansdirektør Hans Munk Nielsen, direktør for Mobil Norden Mads Middelboe, direktør Erhverv Norden Klaus Pedersen og koncernstrategichef Eva Berneke.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere