DSI Data høster på sidste års investeringer

Det danske softwarehus DSI Data høster frugterne af de investeringer, selskabet tidligere har foretaget i Microsofts .Net-platform.

DSI Data investerer i medarbejdere med certificeringer og erfaring i Microsofts CRM-løsninger.

"Jeg tror på, at Microsofts CRM bliver verdens bedste CRM-løsning på et tidspunkt, og så skal vi være klar. Derfor bygger en organisation op med CRM-kompetencer på forventet efterbevilling," siger Holger Harvey Hansen, administrerende direktør, DSI Data.

Det 23 år gamle softwarehus har netop offentliggjort sit årsregnskab (regnskabsperiode 1. maj til 30. april), og der er fremgang at spore over hele linjen.

Vokset med en faktor 10

Bruttofortjenesten er vokset fra 19,6 til 23,9 millioner kroner, mens overskuddet er skudt i vejret fra 200.000 kroner til to millioner.

Sidste år udviklede DSI en skabelon baseret på Microsofts .Net-teknologi, og den skabelon bliver nu brugt flittigt til at udvikle blandt andet foreningsløsninger.

"Senest har vi lavet løsninger til Advokatsamfundet og Dansk Blindesamfund," fortæller Holger Harvey Hansen.

Vidt forskellige konkurrenter

Udover forenings- og CRM-løsninger udvikler og har DSI Data også indtægter på rene udviklingsopgaver for kunder, der ikke kan leve med et standardsystem.

DSI render ifølge direktøren ind i "vidt forskellige konkurrenter, men inden for kommunal sundhedspleje stikker Novax mere frem end flertallet, mens KMD gerne stiller op til konkurrence i andre kommunale sammenhænge.

Forventningerne til indeværende år er "vækst på alle områder," men især inden for CRM og de rene udviklingsopgaver.

Selskabet har tre forretningsområder: Standardløsninger til den kommunale tand- og sundhedspleje, CRM-løsninger baseret på Microsoft Dynamics CRM og ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics C5.

DSI Data er Microsoft guld- og C5 Servicepartner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere