DSI Data høster på sidste års investeringer

Det danske softwarehus DSI Data høster frugterne af de investeringer, selskabet tidligere har foretaget i Microsofts .Net-platform.

DSI Data investerer i medarbejdere med certificeringer og erfaring i Microsofts CRM-løsninger.

"Jeg tror på, at Microsofts CRM bliver verdens bedste CRM-løsning på et tidspunkt, og så skal vi være klar. Derfor bygger en organisation op med CRM-kompetencer på forventet efterbevilling," siger Holger Harvey Hansen, administrerende direktør, DSI Data.

Det 23 år gamle softwarehus har netop offentliggjort sit årsregnskab (regnskabsperiode 1. maj til 30. april), og der er fremgang at spore over hele linjen.

Vokset med en faktor 10

Bruttofortjenesten er vokset fra 19,6 til 23,9 millioner kroner, mens overskuddet er skudt i vejret fra 200.000 kroner til to millioner.

Sidste år udviklede DSI en skabelon baseret på Microsofts .Net-teknologi, og den skabelon bliver nu brugt flittigt til at udvikle blandt andet foreningsløsninger.

"Senest har vi lavet løsninger til Advokatsamfundet og Dansk Blindesamfund," fortæller Holger Harvey Hansen.

Vidt forskellige konkurrenter

Udover forenings- og CRM-løsninger udvikler og har DSI Data også indtægter på rene udviklingsopgaver for kunder, der ikke kan leve med et standardsystem.

DSI render ifølge direktøren ind i "vidt forskellige konkurrenter, men inden for kommunal sundhedspleje stikker Novax mere frem end flertallet, mens KMD gerne stiller op til konkurrence i andre kommunale sammenhænge.

Forventningerne til indeværende år er "vækst på alle områder," men især inden for CRM og de rene udviklingsopgaver.

Selskabet har tre forretningsområder: Standardløsninger til den kommunale tand- og sundhedspleje, CRM-løsninger baseret på Microsoft Dynamics CRM og ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics C5.

DSI Data er Microsoft guld- og C5 Servicepartner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere