Artikel top billede

I skolerne er der altid nogle baryler, som gerne vil bryde ind på administrationssiden for at ændre karaktererne, siger Simon B. Christoffersen, direktør, Systemtech.

Systemtech graver guld i skolerne

En it-baseret Berlinmur mellem administration og elever på uddannelsesinstitutioner over hele landet er en indbringende forretning for danske Systemtech.

Der er altid nogle, der er parate til at snyde for at få en bedre karakter, og der er altid nogen, som forsøger at stoppe snyderne.

"I skolerne er der altid nogle barylere, som gerne vil pille i karaktererne ovre på administrationssiden af it-systemerne," siger Simon B. Christoffersen.

Han er direktør for det 23 mand store it-hus Systemtech, som har udviklet en løsning, der rejser vandtætte skotter - en veritabel Berlinmur - mellem elever og administration i enhver udannelsesinstitution.

"Vores infrastrukturløsning EduGate håndterer alt lige fra fravær, hvem der bruger printerne over administration af eventuel webadgang til eksamen til at holde pilfingre væk fra at rode med karakterer og andet uvedkommende i administrationen," forklarer Simon Christoffersen.

Snyde-sikkert

Faktisk vil Simon Christoffersen helst karakterisere EduGate som et koncept, der tilrettes den enkelte uddannelsesinstitution. Sikkerheden er prioriteret højt i løsningen, og selv kapable it-studerende får ikke et snyde-ben til jorden ifølge direktøren.

Siden Systemtech blev stiftet for tre et halvt år siden af de tre, der også i dag ejer selskabet ligeligt, har virksomheden skabt sig en lukrativ niche inden for løsninger til uddannelsessektoren.

"Vi har tre produkter. Udover EduGate er der EasyIQ, som vi kalder en provisionsplatform. EasyIQ er en samlet dabataseløsning til den side af skolen, hvor de studerende holder til.

Den side er der normalt slet ikke nogen administrative systemer, og faktisk har vi ikke umiddelbart nogen konkurrenter," siger Simon B. Christoffersen.

Adgangskontrol

EasyIQ holder eksempelvis styr på Identity Management - altså hvem skal have adgang til hvad, elevernes personlige drev og hvilke web-sider, de skal have adgang til og måske mere vigtigt, hvilke sider de i hvert fald ikke skal have adgang til.

Endelig tilbyder Systemtech Sharepoint-portalen ShareIQ, der er en overbygning til EasyIQ og trækker på den databasestruktur, der ligger i EasyIQ.

Udover at sælge og implementere disse produkter falbyder Systemtech sig også som et mere traditionelt Microsoft konsulenthus, men igen med fokus på uddannelsessektoren.

Køb it-hus i Bangkok

Systemtech har som så mange andre hjemlige it-virksomheder svært ved at skaffe hænder nok og har blandt derfor købt aktiemajoriteten i det thailandske udviklingshus TrendCoders i Bangkok.

Om baggrunden for at investere i en virksomhed så langt væk siger Simon B. Christoffersen.

"Dels giver TrendCoders os flere og billigere kræfter på udviklingssiden, dels har vi tidligere haft uheldige oplevelser med at outsource vores udvikling."

Forventningerne til indeværende regnskabsår er, at året ender med et positivt resultat, men på grund af de store investeringer i TrendCoders og hjemlig udvikling forventer Systemtech ikke den samme vækst, som bankede selskabet i vejret i 2006/07.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere