Artikel top billede

Freeway tager kontrollen over avisen.dk

Kun knap to uger efter at være blevet medejer af Nyhedsavisen sætter dating.dk-selskabet Freeway sig 100 procent på drift og udvikling af websitet avisen.dk. Planlagt relancering udskydes.

Der skulle ikke megen tænkepause til, før det Viborg-baserede internetselskab Freeway, kendt for blandt andet Arto.dk, Trendsales og Dating.dk, satte sit solide aftryk på sin nye investering i det tidligere islandsk funderede aviseventyr, Nyhedsavisen.

Midt i januar overtog et konsortium bestående af blandt andre Freeway og Skype-investor Morten Lund det nu tidligere islandske aviseventyr. Og i dag offentliggjorde parterne så fremtidsplanerne.

Svenn Dam: De kan tiltrække trafik
Fremover skal alle mediets onlineaktiviteter, i praksis nyhedssitet avisen.dk, drives af Freeway, der mere konkret skal stå for driften, markedsføring og profilering af avisen.dk, skriver business.dk.

"De er bedre til at udvikle og drive et site. De har vist sig at være fantastisk dygtige til at levere trafik. Derfor overtager de aktiviteten avisen.dk," siger bestyrelsesformand for Nyhedsavisen, Svenn Dam.

Oplysningerne avisen.dk's fremtid kommer samtidig med en række andre omvæltninger på Nyhedsavisen.

Næsten halvdelen afskediges

40 ud af 90 reaktionelle medarbejdere afskediges, Odense-redaktionen lukker og papirmediet skal fremover koncentrere indsatsen om Århus og København, skriver business.dk

Også Nyhedsavisens chefredaktør, David Trads, forlader redaktionen, der har holdt til i en gammel hangar på Holmen. Han skal fremover være redaktionel projektleder på Berlingske Tidende.

Planlagt relancering udskydes

De nye omlægninger stikker tilsyneladende også en kæp i hjulet på en planlagt relancering af avisen.dk, skriver Mediawatch.

Relanceringen skulle have fundet sted i slutningen af januar, men udskydes i følge online-direktør Marianne Leth på grund af tekniske problemer.

Allerede da konsortiet bestående af blandt andre Morten Lund og Freeway overtog det ambitiøse gratis-avis-projekt Nyhedsavisen for to uger siden, blev der bebudet ændringer i online-satsningen.

Forventede ændringer

Freeway-direktør Morten Wagner sagde blandt andet, at der vil komme til at ske en ”masse ting”, men at man nok vil gribe det an på en mere ”jysk måde” end hidtil.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.