Artikel top billede

DR lancerer den første digitale tv-kanal

Danmarks Radio lancerer i morgen nyhedskanalen DR Update som den første nye kanal på det digitale sendenet.

Til november 2009 lukker det analoge sendenet herhjemme, og danskerne vil til den tid være overladt til at se fjernsyn baseret på det digitale sendenet.

I morgen kan de danskere, der har en digital dekoder til fjernsynet, begynde at se nyhedskanalen DR Update.

Danmarks digitale sendenet skal 12 år frem i tiden bestyres af en såkaldt gatekeeper, der udpeges af Radio- og tv-nævnet i løbet af marts måned i år.

Den første digitale

Ifølge DR bliver Update den første fjernsynskanal på det digitale sendenet, som bliver Danmarks bærende tv-infrastruktur, når det analoge net lukkes i november 2009.

"Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde DR Update som digital tv-kanal - det er en klar styrkelse af vores nyhedstilbud. At levere nyheder til danskerne på alle relevante platforme og formater er selvfølgelig en kerneforpligtelse for DR," siger Lars Grarup, DR's mediedirektør.

Kanalen er blevet en realitet som en del af efterårets aftale om det digitale jordbaserede sendenet. Den aftale gav DR mulighed for at sende flere tv-kanaler til alle danskere. Efter DR Update følger blandt andet en børne-/historiekanal.

Koster ikke ekstra

DR Update kører også på internettet, hvor den lige som på fjernsynet leverer korte nyhedsindslag med løbende opdatering - og live nyhedsdækning ved vigtige begivenheder.

Den nye digitale kanal DR Update er en såkaldt 'must carry' kanal, der ikke koster noget ud over licensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb
Et gennembrud på Københavns Universitet kan skabe forbedrede muligheder for at udvikle nye kvantekryptografiske løsninger, der kan styrke datasikkerheden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kommune optimerede adgangen til digitale tjenester, styrkede sikkerheden – og mindskede omkostningerne
Med en samlet netværks- og sikkerhedsløsning giver Viborg Kommune medarbejderne lettere, hurtigere og sikrere adgang til digitale tjenester.