Artikel top billede

"Min påstand er, at det er en anden virksomhed end den de forlod. Derfor håber vi nogle af dem vil komme tilbage,” lyder direktør Peter Perregaards budskab til de tidligere ansatte. (Foto: Lars Svankjaer)

Dansk it-firma vil give tidligere ansatte et godt tilbud

Direktør Peter Perregaard fra den omstridte ESDH-leverandør Software Innovation efterlyser nu tidligere medarbejdere. "Vi er blevet en professionel organisation," lyder det.

Den udskældte ESDH-leverandør Software Innovation, har fået så meget styr på de interne problemer, at man nu inviterer tidligere ansatte tilbage i folden.

De ansatte forlod i sin tid virksomheden med god grund, mener administrerende direktør Peter Perregaard.

”Når jeg har stukket fingrene ned i suppedasen, kan jeg godt forstå, at nogle af dem sagde, at selskabet simpelthen var nødt til at få styr på det der,” siger direktøren, der selv tiltrådte for syv måneder siden.

Han er hudløs ærlig og siger, at man bliver nødt til at flytte sig, hvis man er en it-professionel, der er dygtig og bare ikke kan få organisationen til at levere kvalitet.

Dermed mener Peter Perregaard heller ikke, at de mange medarbejdere, der har forladt virksomheden, kan bebrejdes den hårde kritik, som Software Innovation er løbet ind i.

Her var det primære kritikpunkt nemlig, at der var al for stor udskiftning i projektledere og dårlig support.

Strømmen vendes

Men nu skal personalestrømmen vendes.

Peter Perregaard forklarer, at virksomheden i dag har fået styr på tingene.

”Min påstand er, at det er en anden virksomhed end den, de forlod. Derfor håber vi, at nogle af dem vil komme tilbage,” siger han.

Han forklarer, at man konkret har arbejdet med flere ressourcer til support, uddannelse af samtlige medarbejdere, oprettelse af kodebibilioteker, så koderne bliver genbrugt og bedre dokumentation.

Desuden har firmaet været igennem et kæmpe projekt, så man professionelt indgår i projekter og sikrer, der er fremdrift i dem.

”Så jeg vil gerne sige til dem, der har forladt Software Innovation, at hvis I dengang mente, at I havde gode kollegaer og et godt produkt, så kan I godt vende tilbage til det. Vi er blevet en mere professionel leverance-organisation i dag,” siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere