"Det er helt vildt, at vi både er den eneste danske virksomhed, der er nomineret, og at vi så også vinder i vores kategori," siger administrerende direktør Morten Boel Sigurdsson.

Omada vinder over 2.000 partnere

Om tre uger vinder danske Omada prisen som Microsofts bedste Security Solutions, Identity and Secure Access Partner på konference med mere end 2.000 deltagere fra hele verden.

Omada er den eneste danske nominerede it-virksomhed, når mere end 2.000 Microsoft-partnere dyster om priser på Microsofts verdensomspændende partnerkonference Worldwide Partner Conference (WPC).

Konferencen finder først sted om tre uger, men Computerworld kan allerede nu afsløre, at det danske softwarehus Omada ikke bare er i finalen, men vinder prisen i kategorien Security Solutions, Identity and Secure Access Partner of the Year.

"Det er helt vildt, at vi både er den eneste danske virksomhed, der er nomineret, og at vi så også vinder i vores kategori," siger Morten Boel Sigurdsson, administrerende direktør, Omada.

Af en eller anden grund har Microsoft lækket vinderne allerede nu, og afgørelsen kan ses på den her Microsoft web-side.

Begrundelsen
Microsofts begrundelse for at tildele Omada prisen i konkurrence med fire andre finalister lyder således:

"Omada Identity Manager has extended the value of Microsoft Identity Lifecycle Manager 2007 by providing incremental compliance reporting, advanced role-based access control, and the management of user identities across heterogeneous environments."

Fra Microsoft Danmark siger salgsdirektør Susanne Lund:

"Med finaleplaceringen har Omada slået sin position fast som en af verdens førende Microsoft-partnere på Identity & Access Management-området."

Voldsom vækst
Det danske softwarehus oplever en rivende efterspørgsel, og selskabet er allerede vokset 50 procent i år i forhold til hele sidste å.

"Vi er meget stolte af at vinde prisen, og jeg synes, den beviser, at med et stærkt fokus kan man som nichespiller få en stærk position internationalt," siger Morten Boel Sigurdsson.

Den drivende faktor for Omada er i øjeblikket, at it-revisionen kræver 'Compliance' – det vil sige, at virksomheden har styr på sin brugerstyring, sporbarhed og rapportering. Her tilbyder Omada Rollebaseret Adgangskontrol på tværs af virksomhedens systemer.

[b]Sarbanes Oxley og familie[b]
I USA hedder direktivet bag de strenge revisonskrav Sarbanes Oxley, mens det i Danmark er DS484. Behovet for de avancerede Identity & Access Management-løsninger drives i vejret af generelle it-revisionskrav.

I alt deltager mere end 2.000 Microsoft-partnere fra hele verden i kapløbet om priserne på WPC, der altså først løber af stabelen om tre uger.

Sidste år blev Omada i øvrigt kåret som årets ISV Partner 2007 af Microsoft Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.