Generelle Office-downloads

Tilbage til oversigten

Computerworld News Service: De følgende tre downloads er et godt sted at begynde, hvis du er interesseret i generel hjælp til at bruge Office.

Med disse programmer kan du gendanne mistede produktnøgler, slette sårbare privacy-oplysninger og endda erstatte eller supplere Microsofts Office med et gratis alternativ.

ProduKey

Hvis du skal geninstallere Office eller en del af Office, skal du bruge en produktnøgle. Men hvis du ikke kan finde den cd, du i sin tid brugte til at installere Office med, har du ikke længere produktnøglen. Hvad gør du så?

Få fat på ProduKey. Programmet viser produktnøglen for hver af dine Microsoft Office-applikationer. Det viser dem også for Windows, Windows Server og Microsoft SQL Server. Når du har fundet nøglen, er du klar til start.

For tekniknørder eller netværks-administratorer har programmet en række kommandolinje-muligheder, for eksempel en funktion der gør det muligt at hente en produktnøgle fra en ekstern pc eller gemme oplysninger om produktnøgler i en tekstfil.

Pris: Gratis

Metadata Analyzer

Alt hvad der gemmer sig i dine Microsoft Office-dokumenter kan være skadeligt. Der ligger langt flere oplysninger i dine dokumenter, end du forestiller dig, og alle der modtager dem kan se det hele.

Dokumenter indeholder skjult tekst, navne på forfattere, ændringshistorik, skjulte celler, skjulte regneark, samlet antal ændringer og mange andre detaljer.

Og hvis du tror, det er ligegyldigt, kan du godt tro om igen. I 2006 kom Google ved et uheld til at afsløre meget følsomme oplysninger om virksomhedens budget, fordi der blev sendt en PowerPoint-præsentation ud, der indeholdt noter med fortrolige oplysninger.

Og i 2003 udsendte Tony Blairs spindoktor, Alistair Campbell, et Word-dokument med skjulte oplysninger, der beviste, at den britiske regering havde brugt forfalskede dokumenter til at retfærdiggøre sin deltagelse i Irak-krigen.

Med Metadata Analyzer kan du sikre, at det ikke sker for dig. Brug det i en hvilken som helst fil, og det analyserer filen og viser alle de private oplysninger, der skjuler sig. Programmet renser så dokumentet for oplysninger, så modtageren ikke kan se dem.

Pris: Gratis.

OpenOffice

Microsoft Office koster mange penge afhængig af, hvilken version du køber. Hvis du er ude efter en ny office-pakke, men ikke vil bruge så mange penge, kan du bruge denne gratis pakke i stedet.

Den har tekstbehandling, regneark, præsentations-program, database, tegneprogram og endda en lommeregner, hvis du har brug for sådan en.

Du behøver ikke at bekymre dig om kompatibilitet med Microsoft Office-formater - OpenOffice kan læse dem allesammen og også open source-formater.

Hvis vi skal nævne nogle ulemper ved OpenOffice, er det, at grænsefladen ikke er så poleret som Microsoft Office, og den mangler et par ekstrafunktioner. Men gratis er gratis, og hvis du vil undgå at bruge for mange penge på din office-pakke, er OpenOffice et glimrende valg.

Pris: Gratis.

Tilbage til oversigten




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere