Stein Bagger snød også Asger Jensbys kone

Asger Jensbys kone Eva Snare arbejdede hos IT Factory, men kendte heller intet til Stein Baggers gigantsvindel.

Flere har undret sig over, at bestyrelsesformand Asger Jensby fra IT Factory ikke vidste mere om det store bedragerinummer, som han beskylder Stein Bagger for at stå bag.

Selv har Asger Jensby forklaret, at hans underskrift blev forfalsket på en række kontrakter.

Men direktør Stein Bagger har ikke kun ført bestyrelsesformanden bag lyset, også alle medarbejderne i selskabet, forklarede Asger Jensby under gårdsdagens pressemøde.

Herunder altså også bestyrelsesformandens egen kone, der arbejdede for IT Factory i en periode.

Eva Snare havde titel af 'Head of Product Management' hos IT Factory.

Ifølge IT Factorys hjemmeside, der kun kan tilgås fra internetsøgemaskiner, der gemmer gamle sider, fordi siden i dag er pillet ned, var hendes ansvarområde, at "ensure that IT FACTORY's products meet customer demands, market needs, and quality requirements."

Ifølge hjemmesiden blev hun ansat hos IT Factory i 2005.

Hun har tidligere erfaringer fra udvikling og markedsføring af kommerciel software.

Eva Snare har tidligere arbejdet 12 år i forskellige stillinger hos CSC i Norge, England og Danmark og er cand. merc.

Lever i Norge
I dag lever Asger Jensby og Eva Snare i Kongsvinger i Norge.

Her har Asger Jensby for nylig gjort sig bemærket ved at smide millioner efter den lokale fodboldklub og har såmænd været med til at redde Melodi Grand Prix.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Eva Snare.

Se alle Computerworlds artikler om IT Factorys konkurs.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
For 20 år siden blev Netcompany stiftet som modsvar til de etablerede it-leverandører: Her er de tre principper bag Netcompanys milliardsucces
Interview Siden 1999, hvor Netcompany blev etableret, har det danske it-selskab haft tre principper for at drive en succesfuld it-virksomhed. "Vi mente i al beskedenhed, at det måtte kunne gøres bedre ved at modernisere måden at bygge it-systemer på," siger Netcompanys direktør André Rogaczewski, der her udlægger den succesformel, der stort set har været den samme i de seneste 20 år.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.