Artikel top billede

Mermaid technology overtager svensk konkurrent

Danske mermaid technology, leverandør af digital skiltning, etablerer sig i Sverige gennem overtagelse af svenske Media Solutions.

Ved årsskiftet overtog danske mermaid technology alle aktier i den svenske virksomhed Norden Media Solutions AB. Prisen er godt 2,3 millioner kroner, som erlægges i aktier i mermaid technology a/s.

Etableringen på det svenske marked sker dels for at drage fordel af vækst i markedet for digital skiltning, dels for at skabe et bedre fundament for ekspansion i Finland og Tyskland.

"Svenske Media Solutions har været et pionerselskab inden for digital skiltning i Sverige, og overtagelsen passer godt ind i vores samlede strategi for Skandinavien og Nordeuropa," siger Henrik Johnsen, administrerende direktør, mermaid technology.

Administrerer 800 skærme

Media Solutions har i dag aftaler med blandet andre Burger King, Peak Performance og den svenske ejendomsmæglerkæde Skandia Maklarna.

Firmaet administrerer mere end 800 skærme og er totalleverandør indenfor konceptet digital skiltning eller digital signage

I praksis betyder overtagelsen, at mermaid viderefører alle Media Solutions aktiviteter og bibeholder selskabets kontorer i henholdsvis Stockholm og Västerås. Mermaid overtager også selskabets otte medarbejdere.

Media Solutions forventer at omsætte for godt 11 millioner svenske kroner i 2009.

Den ene af Media Solutions to aktionærer, Fredrik Skoglund, fortsætter i selskabet som både medarbejder og aktionær, mens den anden aktionær, Investeringsselskabet AB Arvid Svensson, bliver aktionær i mermaid technology.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere