Artikel top billede

RTX Telecom finder topchef i egne rækker

Den nordjyske televirksomhed RTX Telecom har i dag udpeget Jesper Mailind som ny administrerende direktør i virksomheden.

RTX Telecom, der udvikler trådløse enheder, har siden maj stået uden administrerende direktør, efter at Tage Rasmussen blev smidt på porten som øverste mand i virksomheden.

Nu har virksomheden imidlertid fundet afløseren, og han er ikke helt ukendt i RTX Telecom.

Afløseren er 53-årige Jesper Mailind, der siden fyringen af Tage Rasmussen har fungeret som administrerende direktør i virksomheden. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Jesper Mailind har været en del af RTX' bestyrelse, men han træder nu ud af bestyrelsen for at koncentrere sig om den ny stilling som administrerende direktør i selskabet.

Fokus på turnaround

I meddelelsen fremhæver RTX, at han har en stærk baggrund inden for turnaround-ledelse. Det kan der blive brug for i RTX, som igennem flere år har kørt med røde tal. Underskud kostede blandt andet en del medarbejdere jobbet tidligere på året, da virksomheden i marts fyrede 30 ansatte.

Bestyrelsesformand Mogens Elsberg fortalte i juni til Computerworld, hvilken rolle en ny direktør skulle udfylde i virksomheden.

"Vi arbejder med en strategi på det overordnede niveau, og så skal den ny direktør ind og operationalisere den, og så vil vi melde ud, hvordan vi fokuserer virksomheden. Det er foreløbig på det høje plan, vi arbejder, og ikke nede på det detaljerede niveau," fortalte Mogens Elsberg dengang.

Tidligere har Jesper Mailind været administrerende direktør i GN Resound, der producerer høreapparater.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?