Artikel top billede

I morgen byder Microsoft iPhonen op til dans

Microsoft forsøger at gøre indhug på det attraktive smartphone-marked, når virksomheden i morgen lancerer sine to nye telefoner.

Amerikanske telekunder kan bestille Microsofts nye Kin-mobiltelefoner fra i morgen, hvor de kan forudbestilles på den amerikanske teleoperatør Verizons hjemmeside. Det skriver Computerworld News Service.

Microsoft håber, at de nye mobiltelefoner vil kunne gøre indhug i det attraktive smartphone-marked, som i øjeblikket er domineret af Blackberry og ikke mindst Apple.

De nye telefoner kommer i to modeller - Kin One og Kin Two. De kommer begge til at køre på Windows-mobile, men vil også bruge software fra Microsofts digitale musikafspiller, Zune.

Den største telefon, Kin Two, kommer med et 8 megapixel kamera og vil koste 99,99 dollars (cirka 570 kroner) med et to års abonnement. Mens den mindre Kin One vil blive solgte til den halve pris med et 5 megapixel kamera og mindre hukommelse.

Skal ikke gøre livet let

Kin-telefonerne adskiller sig fra Apples iPhone og en lang række andre konkurrenter på smartphone-markedet ved både at have et touch-screen og et fuldt tastatur.

Ved lanceringen lagde Microsoft vægt på, at de nye Kin-mobiler ikke skal ses i sammenhæng med Microsofts nye mobile styresystem, Windows Phone 7 Series, der bliver lanceret til efteråret.

Det nye Windows-styresystem skal ifølge Robbie Bach, der er Microsofts direktør for digital underholdning, først og fremmest gøre "livet lettere for brugerne", mens Kin-mobilerne følger tidens sociale trend, og skal derfor "forstærke brugerens sociale liv."

Det forventes, at telefonerne kommer til Europa i løbet af året, hvor teleoperatøren Vodafone i første omgang lancerer telefonerne i Italien, Storbritannien, Spanien og Tyskland.

Kin-mobilerne produceres af den japanske elektronik-producent Sharp.

Computerworld News Service har allerede anmeldt Kin-telfonerne. Se dommen over de to telefoner her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere