Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om Edgemo A/S

edgemo er bygget på højt certificerede specialister. Så kontakt os, hvis du ønsker gennemtænkte og værdiskabende it-løsninger - og sparring med nogen, der ikke er bange for at tænke anderledes.
Edgemo A/S's profil tekst:
edgemo a/s er Danmarks nye it-løsningshus - med jyske rødder, stærke kompetencer og en personlig tilgang rådgiver vi om it-løsninger til erhvervslivet. Vi leverer it-løsninger til både private virksomheder og offentlige institutioner. Grundstammen i vores forretningsportefølje er den grundlæggende it-infrastruktur.

Konsulentydelser
Vi tilbyder konsulentydelser inden for virtualisering, deployment og systems management via Citrix, Microsoft og VMware. edgemo's konsulenter har stor erfaring med analyse, rådgivning og implementering inden for disse områder.

Datacenterløsninger
Datacenteret forbinder servere, applikationer og lagring på tværs af infrastrukturen. Høje krav til oppetid og virtualiseringsteknologier tvinger dog virksomheder til at genoverveje datacenterdesignet. edgemo tilbyder sin kompetence og erfaring inden for design/re-design af serverrum samt analyse, rådgivning og implementering af server/storage-løsninger.

Backup og fjernbackup
Datatilgængelighed er grundlæggende for enhver virksomheds eksistens. På trods af det har mange virksomheder oplevet at miste data som følge af system-, hardware- eller softwarefejl. Med en remote backup-løsning fra edgemo får du bl.a. opbevaring af backup af dataene i 2 adskilte datacentre, sikker og enkel genskabelse af filer og data fra backup, restore af data afprøves automatisk med passende intervaller tilpasset jer - via Automatic Restore Control - og mulighed for at kombinere den eksterne backup med en lokal kopi, som vi håndterer.

Hardwareforhandler
It-løsninger skal understøtte forretningen. Hos edgemo har du flere muligheder for at handle hardware og software. Det kan være standardprodukter, vi sætter op i vores webshop i samarbejde med jer. Eller mere komplekse løsninger, som kræver råd og vejledning. Vi håndterer hele værdikæden.

Kompetencer
Vi vil være markedets bedste og vi fokuserer derfor på, at vores konsulenter og account managers er højt certificerede og løbende vedligeholder og udvider deres kompetencer


Edgemo A/S
Delta 8
8382 Hinnerup
Tlf. 69898800
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 48

Forretningsområde:
Konsulentydelser, soft- og hardware inden for virtualisering, deployment, systems management, server/storage, køling, sikkerhed, backup, remote backup
Kompetencer:
Citrix Gold Solution Advisor, Hitachi Data Systems Gold Partner, IBM Premier Partner, Lenovo Premium Partner, Microsoft Silver Certified Partner, autoriseret Apple-forhandler.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
Edgemo A/S
Mio. kroner 2015
Omsætning 264,5
Resultat af primær drift 2,6
Resultat før skat 2,4
Resultat efter skat 1,9
Egenkapital 0,7
Antal ansatte 48
 


Computerworld
Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs
De første rygter om den næste iPhone er begyndte at boble frem, og det har allerede haft en effekt på aktiemarkedet.
CIO
It-chef i dybet: "Hele vores it-infrastruktur er jo bygget op fra bunden, og alt - inklusive mig selv - forsvinder jo, når vi er færdige i 2018"
Interview: Martin Lauritsen er it-chef på Metro-byggeriet i København, hvor han skal holde internettet i gang og industrispioner ude af 22 byggepladser i hovedstaden. Det er noget af en opgave.
Comon
Sådan installerer du Googles bil-system, Android Auto, på din smartphone
Android Auto har indtil nu krævet en bil med indbygget computer med touchskærm for at kunne fungere. Nu kan du installere systemet på din Android-telefon og benytte den som bil-computer og navigations-system. Se her, hvordan du gør.
Channelworld
Tidligere Atea-boss Claus Hougesen er færdig som direktør i 3A-it: Her er årsagen
Claus Hougesen er stoppet som administrerende direktør for 3A-it og har i stedet overladt posten til Preben Jensen, der ligeledes har en fortid hos Atea.
White paper
Sådan overvinder man de 5 største udfordringer ved application recovery.
Få svar på hvordan man løser de 5 største udfordringer ved application recovery