Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om Edgemo A/S

edgemo er bygget på højt certificerede specialister. Så kontakt os, hvis du ønsker gennemtænkte og værdiskabende it-løsninger - og sparring med nogen, der ikke er bange for at tænke anderledes.
Edgemo A/S's profil tekst:
edgemo a/s er Danmarks nye it-løsningshus - med jyske rødder, stærke kompetencer og en personlig tilgang rådgiver vi om it-løsninger til erhvervslivet. Vi leverer it-løsninger til både private virksomheder og offentlige institutioner. Grundstammen i vores forretningsportefølje er den grundlæggende it-infrastruktur.

Konsulentydelser
Vi tilbyder konsulentydelser inden for virtualisering, deployment og systems management via Citrix, Microsoft og VMware. edgemo's konsulenter har stor erfaring med analyse, rådgivning og implementering inden for disse områder.

Datacenterløsninger
Datacenteret forbinder servere, applikationer og lagring på tværs af infrastrukturen. Høje krav til oppetid og virtualiseringsteknologier tvinger dog virksomheder til at genoverveje datacenterdesignet. edgemo tilbyder sin kompetence og erfaring inden for design/re-design af serverrum samt analyse, rådgivning og implementering af server/storage-løsninger.

Backup og fjernbackup
Datatilgængelighed er grundlæggende for enhver virksomheds eksistens. På trods af det har mange virksomheder oplevet at miste data som følge af system-, hardware- eller softwarefejl. Med en remote backup-løsning fra edgemo får du bl.a. opbevaring af backup af dataene i 2 adskilte datacentre, sikker og enkel genskabelse af filer og data fra backup, restore af data afprøves automatisk med passende intervaller tilpasset jer - via Automatic Restore Control - og mulighed for at kombinere den eksterne backup med en lokal kopi, som vi håndterer.

Hardwareforhandler
It-løsninger skal understøtte forretningen. Hos edgemo har du flere muligheder for at handle hardware og software. Det kan være standardprodukter, vi sætter op i vores webshop i samarbejde med jer. Eller mere komplekse løsninger, som kræver råd og vejledning. Vi håndterer hele værdikæden.

Kompetencer
Vi vil være markedets bedste og vi fokuserer derfor på, at vores konsulenter og account managers er højt certificerede og løbende vedligeholder og udvider deres kompetencer


Edgemo A/S
Delta 8
8382 Hinnerup
Tlf. 69898800
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 48

Forretningsområde:
Konsulentydelser, soft- og hardware inden for virtualisering, deployment, systems management, server/storage, køling, sikkerhed, backup, remote backup
Kompetencer:
Citrix Gold Solution Advisor, Hitachi Data Systems Gold Partner, IBM Premier Partner, Lenovo Premium Partner, Microsoft Silver Certified Partner, autoriseret Apple-forhandler.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
Edgemo A/S
Mio. kroner 2015
Omsætning 264,5
Resultat af primær drift 2,6
Resultat før skat 2,4
Resultat efter skat 1,9
Egenkapital 0,7
Antal ansatte 48
 


Computerworld
Så mange vilde ting accepterer du ved at klikke 'accept' til brugerbetingelserne på dit nye fjernsyn
Massiv data-indsamling over alle sete programmer, anvendelse af optagelser af din stemme og ok til at andre kan indsamle data er blot nogle af de ting, som du siger ja til for at anvende dit nye smart-tv.
CIO
Tidligere it-topchefer fra Saxo Bank og DSB klar med stor dansk it-satsning: Satser massivt på kunstig intelligens
To tunge danske it-profiler står bag et nyt it-selskab, der satser på det brandvarme marked for kunstig intelligens. Tidligere it-topchef i Saxo Bank står i spidsen for virksomheden, der allerede har en række store kunder og samarbejdspartnere på plads.
Comon
Skat slår fast: Esport og computerspil er sportsgrene
Debatten om hvorvidt computerspil på konkurrenceniveau er en sportsgren eller ej får nu uventet indspark fra Skat: Esport er en sportsgren.
Channelworld
White paper
Sådan vælger du business intelligence-løsning
I dette whitepaper undersøger vi, hvilke faktorer du skal være opmærksom på, når du vælger din kommende BI-løsning