Alle nyheder

Mere om Alle nyheder

Premium
1. september sætter en ny mand sig i direktørstolen hos Danmarks største ejendomsmægler, EDC. Den nye topchef er EDC's nuværende CIO, som tiltræder på topposten med en portion solid CIO-erfaring.
19. august 2019 kl. 11.04 | læs »Premium
Se den gennemsnitlige månedsløn for de 10 mindst løntunge områder i den danske it-sektor her. Særligt en branche skiller sig særligt negativt ud.
19. august 2019 kl. 10.32 | (2) | læs »Premium
Center for Cybersikkerhed genansætter direktør Thomas Lund-Sørensen som direktør, efter hans stilling i foråret pludselig blev opslået. Nu stiger han betydeligt i løn.
19. august 2019 kl. 09.58 | læs »Premium
Med flash-organisationer kan du kickstarte et projekt på rekordtid, lyder det fra organisationsformens fortalere.
19. august 2019 kl. 09.22 | læs »Premium
Rigsadvokaten stopper med at anvende teledata i sine sager, efter der er fremkommet ‘nye alvorlige oplysninger’ om mangelfulde data.
19. august 2019 kl. 08.49 | læs »Overlægeforeningen kræver, at der bliver udarbejdet en professionel analyse af Sundhedsplatformens fremtid, så det en gang for alle bliver klart, om systemet bør skrottes.
19. august 2019 kl. 08.06 | (1) | læs »Kinesiske Huawei ser ud til i allersidste øjeblik at få dispensation, så selskabet fortsat kan handle med amerikanske virksomheder. Det ændrer dog ikke på, at præsident Trump vil have Huawei ud af vagten.
19. august 2019 kl. 07.45 | (3) | læs »Dansk booking-side solgt til Airbnb. Franske tv-stationer klar med konkurrent til Netflix. E-boks vinder kontrakt om digitalpost i Grønland. Google-chef langer ud eftersøgemaskine-manipulation. Aura lancerer nyt fiber-selskab.
19. august 2019 kl. 06.39 | læs »Chip giver overvægtige stød, når de tænker på mad. Se Porsches helt nye elbil blæse afsted med 220 kilometer i timen. Snapchat klar med ny version af hypet hardware-produkt. Fabriksarbejdere bliver udstyret med Iron Man-agtigt skelet, og så har en Tesla-ejer valgt at erstatte sin bilnøgle med en chip i armen.
17. august 2019 kl. 13.15 | læs »
Kommende events
Få succes med sourcing - hør erfaringerne fra Widex, Getinge, One Q og Amesto Group

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

22. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

27. august 2019 | Læs mere

Premium
Det næste store it-sikkerhedsområde: ‘Deepfake’ - se her hvad der kan ramme dig
‘Deepfake’ kan blive det næste store it-sikkerhedsområde. Området er under hastig udvikling i takt med, at hackerne tager AI og andre avancerede algoritmer i brug.
Computerworld
Google klar med ny funktion: Nu kan Android-brugere droppe passwordet
I disse dage udruller Google en ny Android-funktion, der gør, at du kan logge ind på flere Google-tjenester med et fingeraftryk.
CIO
Er du omgivet af idioter? ...så er du måske i den opvarmede fase
Klumme: Jeg har endnu ikke været i en virksomhed, der står foran implementeringen af et nyt forretningskoncept, der jubler ved tanken om, at it skal inddrages. Det må vi it-mennesker begynde at forholde os til. Lad os få katten ud af sækken: I rigtig mange virksomheder er akilleshælen
it.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.