Alle nyheder

Mere om Alle nyheder

Mastercard vil rulle teknologi fra danske Nets ud i hele verden, efter Mastercards opkøb af Nets er gået endeligt igennem.
8. marts 2021 kl. 14.10 | (2) | læs »Premium
Det Hvide Hus advarer alle virksomheder efter opdagelsen af stor Microsoft Exchange-sårbarhed. Advarslen er også til dem, der har installeret den seneste patch.
8. marts 2021 kl. 13.40 | læs »Homeland lukker og slukker med sæson otte, der meget vel kan være en af en virkelig god series allerbedste.
8. marts 2021 kl. 12.58 | læs »Premium
Apples engang vildeste computer, iMac Pro, tages ud af produktion og udgår, så snart lagrene er tømt.
8. marts 2021 kl. 12.25 | (1) | læs »Klumme: Så længe der er mangel på højt kvalificerede it-ressourcer i Danmark, vil der være udfordringer med at få adgang til kvalificerede ressourcer. Det betyder, at der vil være behov for outsourcing eller som nogen vil sige: Udflagning af jobs.
8. marts 2021 kl. 11.27 | læs »Premium
Tårnhøj efterspørgsel drevet af mining af kryptovaluta, bærbare computere og gamere får salget af grafikkort til at stige eksplosivt. Men snart kan ny kryptovaluta-teknologi få salget til at køle ned.
8. marts 2021 kl. 10.38 | læs »Premium
Mangeårig CEO for det danske sikkerhedsselskab CSIS Security Group, Allan Mortensen, forlader posten. Ny direktør hentes fra egne rækker.
8. marts 2021 kl. 09.57 | læs »Huawei begynder nu at mærke konsekvenserne af den blacklisting af kinesiske tech-virksomheder, som den forrige USA-præsident, Donald Trump, har startet - og som hans efterfølger, Joe Biden, nu ser ud til at gøre endeligt.
8. marts 2021 kl. 09.10 | (1) | læs »Premium
Danmark er ved at nå toppen for de helt store lønstigninger i it-branchen, vurderer IT-Branchens direktør, Natasha Friis Saxberg. I stedet kaster virksomhederne sig over alternativer for at tiltrække de rigtige it-medarbejdere.
8. marts 2021 kl. 09.00 | læs »
Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere

Premium
Ny topchef skal lede det danske it-sikkerhedsfirma CSIS mod nye internationale markeder
CSIS' nye topchef, Daniel Shepherd kommer til at stå i spidsen for selskabets ekspansion i nye markeder.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.