Alle nyheder

Mere om Alle nyheder

Premium
Det Aalborg-baserede it-selskab Dynaway kan fremvise et overskud med solidt vokseværk for 2018. Bundlinjen vokser med over over 1000 procent i selskabet, der sidste år solgte deres primære software-løsning til Microsoft.
24. maj 2019 kl. 12.20 | læs »Nomineret til Årets CIO 2019: I slutningen af 2016 blev Peer Omann hentet ind som CIO i Bunker Holding med opgaven om at genstarte et it-landskab, der ikke tilstrækkeligt understøttede et foretagende med en omsætning på 54 milliarder kroner. Efter blot en måned i jobbet lagde han en ny stor it-plan på direktionens bord. Sådan greb han opgaven an.
24. maj 2019 kl. 11.29 | læs »Der er kun få dage til, at AMD slipper en ny kollektion af grafikkort løs på markedet. Om lidt skal selskabet bevise, om det kan bide skeer med Nvidias nyeste grafikkort.
24. maj 2019 kl. 11.02 | (6) | læs »Huaweis Matebook computere er ikke længere at finde på Microsofts amerikanske netbutikker.
24. maj 2019 kl. 10.40 | (1) | læs »Den stigende trussel fra cyberkriminelle betyder en konsolidering i markedet for it-sikkerhedsselskaber.
24. maj 2019 kl. 09.42 | læs »Premium
Implementeringen af GDPR har kostet de danske it-selskaber millioner af kroner, og millionregningerne vil fortsætte i de kommende år. Det viser en ny opgørelse fra IT-Branchen, der samtidig revser Datatilsynet for ikke at have skabt klare retningslinjer på området. "Det fører til en overimplementering," lyder det.
24. maj 2019 kl. 09.00 | (1) | læs »Den sociale medie-gigant Facebook har skruet voldsomt op tempoet i et forsøg på at fjerne falske profiler på siden, og det er ikke nogen billig øvelse.
24. maj 2019 kl. 08.08 | læs »Google undersøges for muligt brud på GDPR / USA's udenrigsminister anklager Huawei-CEO for at lyve / Kapitalfond sælger succesrigt it-firma fra Djursland / Telmore indgår samarbejde med Viaplay
24. maj 2019 kl. 06.35 | (3) | læs »Premium
Tech-giganterne Apple, Google og Microsoft topper listen, men de store konsulenthuse bliver stadig mere populære hos de it-studerende. ”Konsulentfirmaerne har brug for at ansætte flere it-uddannede, så de gør meget for at tiltrække it-folk allerede mens de læser," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.
24. maj 2019 kl. 06.00 | læs »
Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere

Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.