Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Arbit Cyber Defence Systems ApS
Kategori: Sikkerhed
Årsregnskab (moderselskab)
Arbit Cyber Defence Systems ApS
Mio. kroner 2019/20 2018/19 2017/18
Bruttofortjeneste -1,9 2,9 1,6
Resultat af primær drift -5,9 2,0 1,6
Resultat før skat -6,0 1,9 1,6
Resultat efter skat -4,7 1,5 1,2
Egenkapital -4,6 2,0 1,3
Antal ansatte 5 1 1
Dansk RegnskabsAnalyse


Relaterede artikler fra Computerworld

Sikkerheden i NemID-kortet er ikke god nok i dag, mener regeringen. Derfor kræver finansminister Nicolai Wammen nu yderligere test af danskerne digitale login-platform.
23. april 2021 kl. 12.21 | læs »

Cyberkriminelle har stjålet virksomheders kodeord ud af populær password-administrator. Angrebet har fået den danske sikkerhedsvirksomhed CSIS til at forberede sig på en sikkerhedshændelse på...
26. april 2021 kl. 13.43 | læs »

Klumme: Når vi skal på de nyeste sociale medier, bruge messenger-tjenester eller bare have den nyeste app, så siger vi rask væk ja tak til at give adgang til vores kontakter på mobilen,...
27. april 2021 kl. 12.22 | læs »

Først fik hackere password-manager-brugere til at downloade en falsk opdatering. Og så sugede de it-kriminelle ofrenes passwords. Men måske er det ikke det eneste, cyberaktørerne lavede i...
28. april 2021 kl. 13.40 | læs »

Alle, der har downloadet en falsk opdatering af meget udbredt password-manager, er blevet hacket. "Det er omfattende. Det er et af de værste hack, jeg nogen sinde har set," siger...
27. april 2021 kl. 13.40 | læs »

I de kommende dage vil apps spørge iPhone-brugere om tilladelse til at spore dem. Men hvad skal du svare, og hvordan kan du ændre dit valg? Få svar på det her.
27. april 2021 kl. 15.44 | læs »

Gode nyheder: Antallet af ransomware-angreb daler. Og antallet af de angreb, der faktisk lykkes er også faldende, viser en undersøgelse. Men omkostningerne for ramte virksomheder er fordoblet.
3. maj 2021 kl. 13.40 | læs »

Klumme: Der er ikke som sådan noget galt med at rubbe neglene, men som sikkerhedsmand kunne jeg godt tænke mig, at vi ikke helt glemmer det gode gamle mundheld ”hastværk er lastværk.”
5. maj 2021 kl. 11.40 | læs »

Apple anbefaler på det kraftigste, at du får opdatere din iPhone, iPad eller Mac snarest.
4. maj 2021 kl. 15.22 | læs »

Microsoft vil snart at tvinge brugerne til at afinstallere Flash på deres Windows-maskiner.
5. maj 2021 kl. 14.16 | læs »Arbit Cyber Defence Systems ApS
Immerkær 54
2650 Hvidovre
Tlf.
arbitcds.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 5

Forretningsområde:
Udvikling og salg af hardwarebaseret it-sikkerhedssystem.
Kompetencer:
Hardwarebaseret it-sikkerhedssystem.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.