Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


DTM International A/S
Kategori: CRM-leverandører
Årsregnskab (moderselskab)
DTM International A/S
Mio. kroner 2018 2017 2016 2015
Omsætning 1,4 - - -
Resultat af primær drift -0,2 0,0 0,1 -1,8
Resultat før skat -0,2 0,0 0,1 -1,8
Resultat efter skat -0,1 0,0 0,1 -1,4
Egenkapital 1,1 1,2 1,2 1,1
Antal ansatte 2 2 2 -
Dansk RegnskabsAnalyse


Relaterede artikler fra Computerworld

Udenrigsministeriet søger fire nye it-leverandører til SharePoint, Sitecore og omfattende Microsoft-opsætning i kæmpeudbud til 119 millioner kroner.
20. december 2019 kl. 11.03 | læs »

Der er ifølge Columbus-topchef Thomas Honoré brug for, at der bliver taget ‘alvorlige geværgreb’ på selskabets amerikanske division.
8. januar 2020 kl. 14.15 | læs »

Om få dage åbner Microsoft op for tidlig adgang til et hav af nye funktioner i Microsoft Dynamics 365 og Power Platform. Her er de overordnede højdepunkterne ifølge Microsoft.
31. januar 2020 kl. 15.30 | læs »

"CRM er en værktøjskasse, der strategisk og systemmæssigt kan understøtte, hvem det er, vi vil være noget for. For man kan ikke være alt for alle. Man skal derimod være alt for nogen....
25. februar 2020 kl. 10.55 | læs »

Interview: En af landets mest erfarne CRM-eksperter mener, at mange virksomheder ville være bedre stillet med at købe det billigste CRM-produkt på markedet. Over halvdelen af alle...
4. marts 2020 kl. 10.59 | læs »

Kapitalfonden Axcel ejer nu 90 procent af en af Nordeuropas førende CRM-virksomheder
14. april 2020 kl. 08.08 | læs »

I tre år har pumpegiganten Grundfos arbejdet for at få øjeblikkelig feedback direkte fra kunderne - før de små frustrationer vokser sig store. Projektet hedder Customer Pulse og kører nu i 65...
22. april 2020 kl. 12.59 | læs »

Computerworld Image 2020: Kunderne er vilde med Microsoft, som rydder bordet i årets image-undersøgelse fra Computerworld. Aldrig har kompetente medarbejdere været vigtigere, og her...
21. april 2020 kl. 13.05 | læs »

Netværksgruppen SUPAN lukker ned, klubkassen tømmes og doneres til velgørende formål.
21. april 2020 kl. 16.12 | læs »

Interview: Hos CRM-virksomheden SuperOffice er alle medarbejdere velkomne til at vende tilbage til det fysiske kontor. Det er vigtigt, at bringe en normalitet tilbage i hverdagen, lyder det...
20. maj 2020 kl. 11.40 | læs »DTM International A/S
Jægersborgvej 66B, 1
2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 45934588
www.dtm.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 2

Forretningsområde:
Rådgivning, udvikling, salg, implementering og uddannelse inden for CRM.
Kompetencer:
MS CRM/Dynamics CRM og DTM-systemer, behovsanalyse, design/customizing, specialudvikling, integration med C5, AX, Navision, SAP, Movex, EWH, PALS, Responsys mv. Udvikling af webservices. Unikt speciale: Retail.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.