Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Scalepoint Technologies Denmark A/S
Kategori: Branchesoftware
Årsregnskab (moderselskab)
Scalepoint Technologies Denmark A/S
Mio. kroner 2019 2018 2017
Omsætning 462,4 488,6 466,1
Resultat af primær drift 10,4 13,8 17,5
Resultat før skat 9,5 13,2 17,0
Resultat efter skat 7,4 10,2 13,2
Egenkapital 34,1 27,4 16,5
Antal ansatte - 77 84
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Scalepoint Technologies Denmark A/S

900.000 danskeres forsikringsdata blev i tre måneder overført til Ukraine fra it-selskabet Scalepoint Technologies.
14. september 2020 kl. 08.30 | læs »

Relaterede artikler fra Computerworld

Computerworld Top 100/2020: På to år har Jørn Jacobsen gjort SAP Danmarks flade vækstkurver til stejle. Den voldsomme udvikling er medvirkende til, at SAP Danmark topper...
24. september 2020 kl. 09.00 | læs »

Computerworld Top 100: KPS Consulting vinder Computerworlds Top 100-kåring i 2020. Det sker efter en årrække med galoperende vækst og ekspansion, der i de seneste år er kulmineret med...
25. september 2020 kl. 13.00 | læs »

Microsoft er klar med efterårets store efterårs-opgradering, 20H2, som nu sendes afsted til udvalgte brugere. Se her, hvad du kan forvente.
21. september 2020 kl. 13.45 | læs »

Regeringens planer om at skære ned for blandt andet Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Styrelsen for It og Læring skyldes blandt andet 'bevillings-udløb' og 'løbende...
23. september 2020 kl. 15.58 | læs »

Den Netcompany-udviklede Smittestops-app var nede i lidt under et døgn, hvilket gjorde det umuligt for danskerne at melde sig smittet i appen. Læs ministeriets forklaring på nedbruddet her.
24. september 2020 kl. 07.00 | læs »

Politiet dropper den syv år gamle 112-app, som ikke længere er nyttig, da næsten alle telefoner i dag efterhånden har indbygget mulighed for GPS-tracking.
24. september 2020 kl. 08.43 | læs »

Skattevæsnet forventer at bruge 15 år på at rydde op i tre store it-aftaler, der aldrig har været sendt i udbud. Det drejer sig om CSC, KMD Classic og det eksisterende ejendomsvurderingssystem,...
24. september 2020 kl. 15.00 | læs »

Microsoft arbejder på endnu en købe-version af Office-pakken, som brugerne kan købe en gang for alle uden at bekymre sig om abonnementer og månedlige betalinger.
24. september 2020 kl. 12.24 | læs »

En ny funktion er på vej til Google Maps, der gør det muligt for dig at tjekke smittetrykket, før du rejser til en ny destination.
24. september 2020 kl. 16.31 | læs »Scalepoint Technologies Denmark A/S
Aldersrogade 8
2100 København Ø
Tlf. 88818000
web.scalepoint.com/da/
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Udvikling og salg af automatiserende skadebehandlingssoftware til forsikringsbranchen.
Kompetencer:
Automatiserende skadebehandlingssoftware til forsikringsbranchen

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.