Tine K

profile picture

Oprettet: 8. september 2017 kl. 11.30

Niveau: Novice

Oprettede spørgsmål: 5

Kommentar skrevet: 3


Se spørgsmål hvor Tine K har deltaget

Spørgsmål oprettet af Tine K

Titel Indlæg Oprettet Seneste aktivitet
Vi har en stilling ledig som Head of Sales - Digital Marketing Af Tine K i Faste jobs 0 12/02/201815:17 -
Vi søger en svensk Google AdWords/PPC konsulent Af Tine K i Faste jobs 0 12/02/201815:14 -
Kendskab søger en fuldtids Google AdWords/PPC konsulent. Af Tine K i Faste jobs 4 06/02/201812:57 06/02/201814:08
Har du erfaring med SEO? Så har vi et spændende fuldtidsjob til dig i Kendskab. Af Tine K i Faste jobs 5 06/02/201812:55 22/06/201807:45
Har du erfaring med SEO? Så har vi et spændende fuldtidsjob til dig i Kendskab. Af Tine K i Faste jobs 0 08/09/201713:37 -Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.