Jesper Koch Kristensen

profile picture

Oprettet: 14. april 2018 kl. 22.10

Niveau: Praktikant

Oprettede spørgsmål: 2

Kommentar skrevet: 1


Se spørgsmål hvor Jesper Koch Kristensen har deltaget

Spørgsmål oprettet af Jesper Koch Kristensen

Titel Indlæg Oprettet Seneste aktivitet
Ingen billeder eller layout ved brug af netflix og facebook med chrome browser Af Jesper Koch Kristensen i Søgemaskiner 2 24/08/201823:31 I dag 13:23
Hvad skal man opgradere/udskifte i sin pc hvis hukommelse og disken halter Af Jesper Koch Kristensen i Andet hardware 5 14/04/201822:25 25/04/201810:58Premium
Facebook er virksomheden der kan eje verden, hvis den kommer helskindet igennem sin identitetskrise
Selvom Facebooks aktie er blevet sendt til tælling over sommeren, har den gode odds i fremtiden. Selvskabet har nemlig en unik evne til at navigere igennem kriser.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Advanced Analytics og Machine Learning – en anderledes tilgang til sikkerhed
Alle der i det daglige arbejder med it-sikkerhed, ved at analytics er et vigtigt værktøj i kampen mod cybertrusler. Med hjælp fra Big Data, IoT og 24-timers tilslutning er dataanalytikere på forkant med udviklingen, og ved hele tiden hvad der skal gøres for at holde sikkerheden i top. Der er dog så meget data at Machine Learning bliver en uundværlig brik i dette puslespil, og det går vi i dybden med i dette whitepaper.