Cibma

profile picture

Oprettet: 7. januar 2019 kl. 14.30

Niveau: Praktikant

Oprettede spørgsmål: 2

Kommentar skrevet: 1


Se spørgsmål hvor Cibma har deltaget

Spørgsmål oprettet af Cibma

Titel Indlæg Oprettet Seneste aktivitet
Spørgerunde ift. E-sport Af Cibma i Fri debat 7 11/04/201918:02 15/04/201908:45
Erfaring med hosting udbydere Af Cibma i Webhotel 5 07/01/201915:46 14/01/201923:12Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.