nalacin Novice
06. maj 2015 - 13:05 Der er 3 kommentarer

hvor skal kablerne loddes på et viablue t6s phono plugs stereo 3.5mm small

Hej.

Mine lækre 1339 Beyerdynamic hovedtelfoner har desværre fået knækket minijack stikket.

Jeg har købt nogle kvalitets minijack plugs viablue t6s phono plugs stereo 3.5mm small, hvor man selv lodder på selve minijack kroppen.
Men når jeg åbner den er der ikke som de fleste andre et "ben" i højre side og venstre side og jorden skal loddes på selve kroppen.
Men på dette kvalitets jack er der kun et ben i midten og selve kroppen, hvor skal jeg lodde de 3 kobber farver jeg har på ? Jeg har rød, grøn og brun(kobberfarvet).
sonalias Seniormester
06. maj 2015 - 14:24 #1
Du har desværre fået fra i det forkerte minijack stik.
Det stik du har købt er et mono (TS) hvor dine hovedtelefoner er Stereo (TRS). Se evt wiki hvor der også er en forklaring af hvor de forskellige ledninger skal sidde :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_%28audio%29
nalacin Novice
06. maj 2015 - 15:53 #2
Bahh tak for hjælpen
sonalias Seniormester
07. maj 2015 - 12:53 #3
Tillader mig at smide et svar som du kan acceptere hvis du godtager min forklaring.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.