Avatar billede pian Nybegynder
13. august 2015 - 12:43 Der er 2 kommentarer

windows 10 opstart

hej jeg har installeret windows 10, når jeg logger ind kommer der ingen start skærm, jeg kan se der er der men ikke kan komme frem ( min pc står bare og blinker),så jeg ikke kan komme videre, ved ikke om jeg selv kan gøre noget, er ikke erfaren i at rep. pc. på forhånd tak Pia.
Avatar billede Skifter24 Praktikant
13. august 2015 - 14:33 #1
Hej. Har du mulighed for at logge ind med en lokal konto ?
Eller evt. Kan du få den til at starte op I fejlsikret tilstand ?
det gør du ved at trykke på "f8" .hele tiden under opstart. Så skulle du gerne få nogle valgmuligheder, bla. Fejlsikret tilstand.
Avatar billede Slettet bruger
13. august 2015 - 17:33 #2
#1 man kan ikke starte windows 10 op i fejlsikret tilstand ved at trykke F8 underopstart ligesom man heller kunne det i windows 8.
https://www.google.dk/search?q=f8+in+windows+10&oq=f8+in+windows+10&aqs=chrome..69i57.5979j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

@pian prøv at holde højre Shift nede på tastaturet mens du trykker på F8 under opstart. Måske kan du komme ind i fejlsikret tilstand.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester