Avatar billede knowledgeListener Praktikant
29. oktober 2015 - 13:10

Svag lydstyrke når jeg bruger Adobe Premiere Pro CC 2015 til PC

Jeg er pludselig stødt ind i et problem med at lydstyrken er svag når jeg bruger Premiere. Men det er ikke kun lyden fra videooptagelserne jeg arbejder med i Premiere der er svag. Det påvirker også hvis YouTube kører i baggrunden eller VLC Medea Player. Så snart jeg går ind i Premiere, så bliver lydstyrken svag.

Problemet er opstået (er jeg ret sikker på) lige efter, at jeg har været i kontakt med Adobe, hvor en fra tekniske support hjalp mig via fjernstyring. Jeg havde nemlig problemer med genaktivering af min licens, og kunne ikke åbne de forskellige Adobe programmer. Han gik ned i en mappe og rettede en tekst-stump, og så virkede det. Mon det kan være årsagen til, at Premiere nu ikke fungerer korrekt? Eller er der nogen, der ved hvad jeg kan gøre?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester