Avatar billede paynish Juniormester
23. februar 2016 - 16:17 Der er 2 kommentarer

Ændring i sidefod

Hejsa:
Jeg er igang med at oprette et klubblad o som noget af det sidste vil jeg gerne have et sidefod med tal på alle siderne. Jeg bruger Office 2016.
Jeg har fire A4 sider i et og klar til print med alle 4 sider har samme nummer på, ændrer jeg på hvilket som helst af dem ændres det på alle fire.
Det skal lige nævnes at det af hensyn til print skal det ikke være sammenhængende sider.
F. eks er de fire A-sider sat op således: 2-3-4-1
Mit spørgsmål er:
Hvordan kan jeg gå ind og ændre tallene uden at påvirke de andre sidefod, for det ser ud til at være forbundet, rører du den ene rører du alle samtidig.

Mvh:
Max
Avatar billede supertekst Ekspert
23. februar 2016 - 18:03 #1
Evt.: Opret en tekstboks - fjern evt. kantfarve, indsæt sidetallet
og placer boksen ovenpå sidefoden. Kopier og placer på næste side og ret sidetallet.
Avatar billede Nette_Stilling Nybegynder
15. marts 2016 - 08:22 #2
Laver du klubbladet i Word? For Word kan godt sætte dokumenter op, så de kan printes som et blad i stedet for, at du selv skal lave siderne i speciel rækkefølge. Så kan du også nummerere dit klubblad automatisk i stedet for at skulle "fifle" med diverse tekstbokse.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.