Avatar billede Ostie Novice
06. marts 2016 - 21:13 Der er 3 kommentarer

Acer bærbar hdmi?

God aften :-)
Har et problem med en Acer bærbar model ms2277..
Skærmen er gået til (tror jeg) når jeg tænder den er skærmen bare sort? Men når jeg sætter hdmi i sker det heller intet, det er et Samsung smart tv fra 2014... Har prøvet trykke FN+F8 og Windows tasten + P og det virker heller ikke..
Når hdmi stikket ikke er sat til skriver den 'intet kabel koblet til' noget i den stil, og når jeg sætter stikket i blinker tv skærmen men skriver så kort tid efter 'intet signal' har prøvet genstarte og sætte det til og genstarte osv men intet virker.. Har også prøvet kablet i et appel tv og i ps4 samt dvd hvor det virker..
Så er på bar bund :-/ nogle der har forslag til hvad men evt kunne gøre? Har forresten også prøvet og koble den til en alm computer skærm som heller ikke virkede..
Mvh Østie :-).
Avatar billede Blueeyez Mester
06. marts 2016 - 22:01 #1
du skriver den er fra 2014, dvs du har reklamationsret indtil slut 2016 så hvis du har kvittering så er det jo en mulighed..
Avatar billede Ostie Novice
06. marts 2016 - 22:11 #2
Tv'et er fra 2014 og det fejler intet, det er bærbaren der er et eller andet med, og den er 4 år :-)
Avatar billede Blueeyez Mester
07. marts 2016 - 09:47 #3
Ja okay...
Så kan du jo sende den till reperation eller købe ny..
Jeg ville nok købe en ny, da mange maksiner ikke bliver meget ældre end 2 - 4 år før der rigitigt begynder at komme bøvl med dem..

For mig lyder det som om grafikkortet er gået sig en tur eller en løs forbindelse i det område.. (Når du nævner der intet signal går til dens skærm) (sort skærm)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester