Weedbag Novice
31. marts 2016 - 15:48 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Asus GTX 750 TI, 6pin problem.

Hej.
Jeg har lige dette Asus GTX 750 Ti grafikkort og gik ud fra at det ikke havde en 6pin tilslutning. Det havde det så alligevel. Jeg er derfor nød til at bruge en molex-6pin adapter, men jeg har kun 1 molex rail i min PSU.
PSU'en er på 500w og har en 12v rail med et max 30A output. Ifølge beskrivelsen på kassen skal PSU'en have mindst 20A på 12v railen.
På den ledningerne til molex står der "20 AWG", jeg har i et skema kunne aflæse det til en max strøm på 13,87A, altså max 166w.

Jeg skriver bare lige for at få bekræftet at jeg kan bruge en 2x molex-6pin adapter på kun en enkelt rail med dette setup.
Jeg er nød til at bruge en 2x molex da jeg ikke kan finde en single molex til 6pin adapter.
klavil Seniormester
09. april 2016 - 00:03 #1
denne guide burde hjælpe dig til det rigtige valg: http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-radeon-power,2122-8.html

Der burde dog ikke være nogle problemer med dette kort og så en 500 Watt PSU.
Der vil dog ikke ske noget ved at koble det sammen selv hvis det ikke fungerer vil dit grafikkort nok bare låse eller lave artifacts og så ved du det får for lidt strøm
Weedbag Novice
09. april 2016 - 00:19 #2
Tak for svaret. Jeg prøvede dog at tilslutte kortet da min molex til 6pin adapter ankom og der er ingen problemer. Jeg blev dog en smule nervøs da Asus skrev på deres hjemmeside at kortet forbruger 150w. Det viste sig så at det skrev de om alle deres kort som bruger 6pin. Ifølge gamedebate.com bruger kortet kun 60w hvilket virker mere sandsynligt (Dustin kundeservice havde ingen anelse; "det kan godt være det bruger lidt mere når det er OC")
klavil Seniormester
09. april 2016 - 21:00 #3
ja det skal nok passe at det bruger der omkring. De foreskriver tit en 600+ strømforsyning, men det er dog sjældent at grafikkortene bruger så meget at det er nødvendigt.
Du kan altid gemme den side jeg har givet dig. Den er faktisk rimelig informativ :)
Held og lykke med kortet
Weedbag Novice
30. april 2016 - 01:31 #4
Lukket
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.