Avatar billede j_bourne Juniormester
09. juni 2016 - 13:48 Der er 1 løsning

Jetdrive 350 sd memory

Hej

Jeg har netop købt ovenstående micro SD-kort fra jetdrive til min macbook pro retina mid 2012. Jeg vil meget gerne have det til at køre både i mac OS (ELCapitan) og i bootcamp (Windows 10). Er det mon muligt?
Jeg har sat kortet i, men synes ikke at det dukker op. I finder har jeg følgende tre muligheder under 'devices' i menuen til højre: Andreas's macbook (mit HDD), Remote disc (hvad er det iøvrigt?) og Bootcamp.
Jeg har set videor af fold der formaterer vha. disk utility. Herinde finder de SD kortet og 'eraser'. I min disk utility under internal finder jeg Apple SSD SM256E Media, som er opdelt i bootcamp og Macintsh HD - som vel er mit HDD?

Problemet ligger vist i at min mac ikke registrer kortet..?
Hvad kan jeg i så fald gøre om? Jeg har vendt det med mærket opad, som set i andre videoer.
Avatar billede j_bourne Juniormester
09. juni 2016 - 14:07 #1
Ok, jeg støvsugede indgangen i min mac og den kortet er nu registreret, så mit spørgsmål er bare om jeg skal formattere og i så fald til hvilket fomat, hvis jeg ønsker at bruge kortet i både bootcamp og mac os..?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester