jblau Praktikant
10. juni 2016 - 23:55 Der er 2 kommentarer

Serveren blev iike fundet

får hele tiden beskeden :Serveren blev ikke fundet
Det sker oftere og oftere-har forsøgt at downloade et program-skulle være gratis-men når eller inden man kommer til at præsentere / løse problemet er det pludselig noget med licens og betale ? (Paretologic Pc health advisor )hvad gør jeg-?
Jette
CRKrogh Ekspert
03. august 2016 - 08:27 #1
Hej, Jette.

  Jeg faldt lige over din tråd - jeg ved ikke om den stadig er aktuel?
  Jeg har brug for at vide i hvilken sammenhæng, du får beskeden "Serveren blev ikke fundet"? Det eneste, det fortæller lige nu er, at et eller andet program på din PC forsøger at foretage sig et eller andet ud mig en eller anden server på internet, så der er brug for lidt mere fyld.
  Det er helt normalt, at de såkaldte "hjælpe-programmer" laver en diagnose af din PC, og jo som regel finder en BUNKE ting, som helt klar skal udbedres (iflg. dem, i det mindste), og så kræver betaling for rent faktisk at forsøge at gøre noget. Skrot programmet, det vil i bedste fald have minimal gavn, i værste fald kan det skade.

De bedste hilsner
jblau Praktikant
03. august 2016 - 20:55 #2
Hej tak for dit svar
Det har ,når jeg tænker over det ,ikke været så slemt på det sidste-kan det være fordi jeg simpelthen har haft for mange antivirus programmer-jeg startede med McAffee og super anti Spyware-det var åbenbart ikke nok, så blev jeg anbefalet AVG-den hjalp lidt-så installerede jeg Windows 10 og  Sup.anti Spy udløb, og nu har det som sagt ikke været så slemt-ved ikke om det er et tilfælde, ? Siden kommer ofte op lige når jeg starter PCén, jeg  kan ikke åbne mine programmer før der er gået 5-10 min-frustrerende.Så sker det igen, hvis jeg ikke bruger computeren et stykke tid.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.