Avatar billede Brylle Novice
15. juni 2016 - 10:26 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Besvær med Thunderbird

Vil i godt hjælpe mig? Jeg har Thunderbird mail. På en eller anden dum måde er jeg kommet til at slette ALT, hvad der står i venstre side på e mail siden. D.v.s. e-mail adresser, Spam, Sendt mail m.m. Vil i fortælle mig, hvor jeg henter den rubrik igen?
På forhånd tusind tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Christel
Avatar billede Slater Ekspert
15. juni 2016 - 10:50 #1
Mener du listen over mapper, der normalt er ude til venstre?

I så fald, mig bekendt er den eneste måde at skjule den, at trække den ind til at være 0 bred. Hvis det er sket, kan du bare trække den ud igen, ved at holde musen over venstre kant af Thunderbird-vinduet, så det bliver blåt, og trække det til højre.

Hvis listen er der, men bare er tom, kan den f.eks. være slået til favoritvisning mens du ingen favoritter har. I så fald kan du vise alle i menuen Vis > Mapper > Alle.

Hvis det er noget helt andet, må du meget gerne beskrive det lidt mere.
Avatar billede Brylle Novice
15. juni 2016 - 11:01 #2
Hej Slater

Du er min redningsmand. Da jeg læste "mapper" kiggede jeg efter det, og ja, det virker. Jeg klikkede Vis - Mapper - Alle. Nu er det hele der igen.

Stort knus  til dig.


Med venlig hilsen
Christel
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester