Kim Olsen Novice
09. juli 2016 - 21:48 Der er 5 kommentarer

Snyd på nettet

Kan jeg bare oprette en net side med falske profiler og på den måde tjene penge af dumIander som mig selv, eller skal jeg oplyse at der er falske profiler der på.
arne_v Ekspert
09. juli 2016 - 22:03 #1
Hvis du vil oprette en debat side for diskssion af mulige aarsager til dinosauernes forsvinden hvor alle kan gratis deltage, saa maa du kunne oprette lige saa mange falske profiler du vil uden at det vedroerer andre end din samvittighed.

Hvis du vil oprette en dating side hvor maend betaler dyrt for at kunne kontakte kvinder og du opretter et stort antal falske attraktive kvindeprofiler for at score kassen, saa risikerer du problemer i forhold til lovgivingen (eksmepelvis. markedsfoeringsloven, ophavsretsloven p.g.a. billeder, chikane i forhold til straffeloven p.g.a. identificerbar person og bedrageri i forhold til straffeloven).
Kim Olsen Novice
09. juli 2016 - 22:56 #2
Nu er det jo ikke mig der vil lave en, men jeg er faldet i en,kan jeg sagsøge dem eller er det spild af tid.
men ellers tak for dit svar.
arne_v Ekspert
10. juli 2016 - 01:05 #3
Dansk eller udenlandsk site?
CRKrogh Ekspert
10. juli 2016 - 16:26 #4
Nu starter du med et totalt åbent spørgsmål uden nogen form for bagrund, så kan vi ikke lige få lidt fyld på, så vi i det mindste har en fornemmelse af, hvad vi snakker om, i stedet for at skulle gætte i øst og vest.

Der er jo ingen, der kan vejlede dig, om du kan sagsøge nogen ud fra det, du har skrevet indtil nu. Ingen ved, hvad der er sket for hvem, hverken hvor eller hvordan.
Kim Olsen Novice
23. december 2016 - 14:12 #5
Dette er ikke renligvant mere, så vis i skal have point så skriv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Forebyg kritiske angreb med moderne autentifikation
Det er nemmest at forebygge kritiske cyberangreb, når medarbejderne kun tilgår data og systemer i sikkerhed bag firewall og øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Virkeligheden er imidlertid, at medarbejderne – særligt siden foråret 2020 – i dramatisk stigende omfang arbejder hjemmefra, på alle tider af døgnet og fra enheder ejet af både dem selv og af virksomheden. Det sætter din sikkerhedsinfrastruktur under pres, og en af de mest effektive modforholdsregler er en moderne autentifikationsløsning, så kun rette vedkommende får adgang til forretningskritiske systemer og data. Det kan du læse mere om i denne hvidbog, som også går i dybden med, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder en sådan løsning kan indgå som et effektivt element i din samlede cybersikkerhedsindsats.