neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 09:24 Der er 4 kommentarer

Flytning af en .NET solution fil

Jeg har mine solution files (.sln) liggende på firmaets N-drev, men vil gerne have dem flyttet til C-drevet, hvor alle .aspx filerne ligger. Jeg har læst på Google, at man ikke bare kan flytte .sln filen, men at man kan benytte en 'save as' med højreklik i Visual Studios solution explorer. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde denne 'save as' mulighed.
Kan I hjælpe mig?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 10:02 #1
Hej neesgaard,

For at få "Save <solutionnavn> As..."-menupunktet frem, skal du åbne solutionen, venstreklikke på den i træet i Solution Explorer (så den er valgt) for derefter at vælge "File -> Save <solutionnavn> As..." i hovedmenuen af Visual Studio.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 10:49 #2
Mange tak for svar crazysnap! Når jeg følger din anvisning, er save as dimmed i File-menuen? Had kan jeg gøre galt?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 11:50 #3
Godt spørgsmål, der må jeg desværre være dig et svar skyldig. De eneste tidspunkter jeg har oplevet at "Save as..." er disabled for en solution, er mens jeg kører (debugger) et projekt i solutionen. Du kunne måske prøve at åbne Visual Studio i administrator-tilstand hvis du ikke allerede har prøvet det (højre-klik på VS-ikonet og vælg "Run as administrator")? Har dog ingen idé om det gør en forskel.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 12:54 #4
Jeg har prøvet at åbne Visual Studio som administrator, men det hjalp desværre ikke.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Harddiske: Så meget er prisen for lagerplads pr. gigabyte faldet
Tilbage i midten af 90’erne kostede en enkelt gigabyte 4.200 kroner. I dag ser prisen helt anderledes ud, men udviklingen er gået i stå.
CIO
Global it-boss: Du kan ikke lede en tech-virksomhed gennem et regneark - fornemmelse for teknologien er afgørende
Interview: Ledelsesgangen i en techvirksomhed må ikke være et gemmested for chefen. Hvis du vil have succes som leder i dag, skal du have hænderne nede i skidtet. Den amerikanske tech-topchef Pat Gelsinger guider dig her til succes som leder.
Comon
Skræmmende dokumentarfilm fremstiller berømt it-sikkerhedsekspert som skingrende sindsyg og farlig
En amerikansk dokumentarfilm der i øjeblikket kan ses på Netflix tegner et uhyggeligt billede af den mand, som millioner af computerbrugere over hele verden har lagt deres cybersikkerhed i hænderne på.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Undersøgelse af kritiske anlæg
I 2015 afsluttede Coromatic Group en undersøgelse af kritiske anlæg, der dækkede årene 2000-2013. Undersøgelsen omfattede det nordiske hospitalsmarked og dets afhængighed af to virksomhedskritiske funktioner, strømforsyning og kommunikationsteknologi, under hensyntagen til den øgede mængde af data, der behandles i forskellige systemer.