neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 09:24 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Flytning af en .NET solution fil

Jeg har mine solution files (.sln) liggende på firmaets N-drev, men vil gerne have dem flyttet til C-drevet, hvor alle .aspx filerne ligger. Jeg har læst på Google, at man ikke bare kan flytte .sln filen, men at man kan benytte en 'save as' med højreklik i Visual Studios solution explorer. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde denne 'save as' mulighed.
Kan I hjælpe mig?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 10:02 #1
Hej neesgaard,

For at få "Save <solutionnavn> As..."-menupunktet frem, skal du åbne solutionen, venstreklikke på den i træet i Solution Explorer (så den er valgt) for derefter at vælge "File -> Save <solutionnavn> As..." i hovedmenuen af Visual Studio.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 10:49 #2
Mange tak for svar crazysnap! Når jeg følger din anvisning, er save as dimmed i File-menuen? Had kan jeg gøre galt?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 11:50 #3
Godt spørgsmål, der må jeg desværre være dig et svar skyldig. De eneste tidspunkter jeg har oplevet at "Save as..." er disabled for en solution, er mens jeg kører (debugger) et projekt i solutionen. Du kunne måske prøve at åbne Visual Studio i administrator-tilstand hvis du ikke allerede har prøvet det (højre-klik på VS-ikonet og vælg "Run as administrator")? Har dog ingen idé om det gør en forskel.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 12:54 #4
Jeg har prøvet at åbne Visual Studio som administrator, men det hjalp desværre ikke.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #5
Når der er tale om et WEB SITE projekt, så kan man faktisk blot flytte .sln filen et andet sted hen efter eget ønske. Hvis jeg åbner .sln filen, så er der en fast reference til det sted hvor .aspx og .aspx.vb ligger og det er så vidt jeg kan se den eneste reference.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #6
Afslutter spørgsmålet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Ekspert er ikke i tvivl: Det er nødvendigt at indføre helt nye KPI’er i virksomhederne
Interview: Mange virksomheder er nødt til at indføre helt nye KPI'er, der skal bruges til at måle og styre den digitale indsats. Gartners toprådgiver Peter Søndergaard forklarer, hvorfor det er nødvendigt - og hvordan du kommer i gang.
Comon
Test af Razer Phone: Hvem havde troet, at et gaming-brand ville lancere årets mobiloverraskelse?
Test: Razer har lanceret sin første smartphone, og mens det langt fra er en smartphone for alle, så indeholder den alligevel nogle innovative ideer, som vi kan lide.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Sådan anvender du Microsofts Assessment og Planning Toolkit i dit it-miljø
Dette whitepaper gennemgår hvordan du anvender du Microsofts Assessment og Planning Toolkit i dit it-miljø og kommer med specifikke råd og konkret vejledning til anvendelsen.