neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 09:24 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Flytning af en .NET solution fil

Jeg har mine solution files (.sln) liggende på firmaets N-drev, men vil gerne have dem flyttet til C-drevet, hvor alle .aspx filerne ligger. Jeg har læst på Google, at man ikke bare kan flytte .sln filen, men at man kan benytte en 'save as' med højreklik i Visual Studios solution explorer. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde denne 'save as' mulighed.
Kan I hjælpe mig?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 10:02 #1
Hej neesgaard,

For at få "Save <solutionnavn> As..."-menupunktet frem, skal du åbne solutionen, venstreklikke på den i træet i Solution Explorer (så den er valgt) for derefter at vælge "File -> Save <solutionnavn> As..." i hovedmenuen af Visual Studio.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 10:49 #2
Mange tak for svar crazysnap! Når jeg følger din anvisning, er save as dimmed i File-menuen? Had kan jeg gøre galt?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 11:50 #3
Godt spørgsmål, der må jeg desværre være dig et svar skyldig. De eneste tidspunkter jeg har oplevet at "Save as..." er disabled for en solution, er mens jeg kører (debugger) et projekt i solutionen. Du kunne måske prøve at åbne Visual Studio i administrator-tilstand hvis du ikke allerede har prøvet det (højre-klik på VS-ikonet og vælg "Run as administrator")? Har dog ingen idé om det gør en forskel.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 12:54 #4
Jeg har prøvet at åbne Visual Studio som administrator, men det hjalp desværre ikke.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #5
Når der er tale om et WEB SITE projekt, så kan man faktisk blot flytte .sln filen et andet sted hen efter eget ønske. Hvis jeg åbner .sln filen, så er der en fast reference til det sted hvor .aspx og .aspx.vb ligger og det er så vidt jeg kan se den eneste reference.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #6
Afslutter spørgsmålet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Peakon-stifter går all-in og flytter til New York: ”Der er ingen grund til at tage foden af speederen”
Det danske it-selskab Peakon vil overtage verdensherredømmet. Næste stop er et kontor i New York, der åbner til sommer. "Vi forventer, at USA skal være det største marked for Peakon inden for to til tre år. Hvis USA ultimativt set skal være en succes, skal det være vores største marked," lyder målsætningen.
Computerworld
Her er Danmarks fem bedste CIO'er lige nu: Disse fem it-chefer er nomineret til titlen som Årets CIO 2018
Årets CIO 2018: Den eftertragtede titel som Årets CIO i Danmark skal snart uddeles for 13. gang af Computerworld, IDC og Dansk IT. Her er de fem nominerede til Årets CIO 2018.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Klassiske brokere af it-konsulenter står over for kæmpe udfordring - forretningsmodellen er under pres
Klumme: Eksterne konsulenter er populære og en god løsning i en branche i vækst. Men selve forretningsmodellen bag it-konsulenterne er under alvorligt pres.
White paper
Digitalisering i verdensklasse: Lær af finanssektorens erfaringer og nye syn på infrastruktur
Digitaliseringen buldrer afsted i erhvervslivet, men få brancher er så langt fremme som finanssektoren i bestræbelserne på digital transformation. Det har resulteret i en masse erfaringer om blandt andet hybrid infrastruktur, som andre kan drage nytte af. Læs i dette whitepaper udarbejdet af IDC for Interxion om udviklingen, den nye tankegang og de umiddelbare fordele. 12 sider på engelsk.