neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 09:24 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Flytning af en .NET solution fil

Jeg har mine solution files (.sln) liggende på firmaets N-drev, men vil gerne have dem flyttet til C-drevet, hvor alle .aspx filerne ligger. Jeg har læst på Google, at man ikke bare kan flytte .sln filen, men at man kan benytte en 'save as' med højreklik i Visual Studios solution explorer. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde denne 'save as' mulighed.
Kan I hjælpe mig?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 10:02 #1
Hej neesgaard,

For at få "Save <solutionnavn> As..."-menupunktet frem, skal du åbne solutionen, venstreklikke på den i træet i Solution Explorer (så den er valgt) for derefter at vælge "File -> Save <solutionnavn> As..." i hovedmenuen af Visual Studio.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 10:49 #2
Mange tak for svar crazysnap! Når jeg følger din anvisning, er save as dimmed i File-menuen? Had kan jeg gøre galt?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 11:50 #3
Godt spørgsmål, der må jeg desværre være dig et svar skyldig. De eneste tidspunkter jeg har oplevet at "Save as..." er disabled for en solution, er mens jeg kører (debugger) et projekt i solutionen. Du kunne måske prøve at åbne Visual Studio i administrator-tilstand hvis du ikke allerede har prøvet det (højre-klik på VS-ikonet og vælg "Run as administrator")? Har dog ingen idé om det gør en forskel.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 12:54 #4
Jeg har prøvet at åbne Visual Studio som administrator, men det hjalp desværre ikke.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #5
Når der er tale om et WEB SITE projekt, så kan man faktisk blot flytte .sln filen et andet sted hen efter eget ønske. Hvis jeg åbner .sln filen, så er der en fast reference til det sted hvor .aspx og .aspx.vb ligger og det er så vidt jeg kan se den eneste reference.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #6
Afslutter spørgsmålet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Apples nye iOS 11 skaber store batteriproblemer på iPhone og iPad: Disse fire ting kan du gøre ved det
Apples nye iOS 11 skaber batteriproblemer for mange brugere, der oplever, at iPhonen pludselig ikke længere holder til en hel dag på jobbet. Du kan dog selv minimere problemet med disse fire lette trin.
CIO
Bare glem alle advarsler og alarmklokker: ”Din smartphone får ikke virus”
Sikkerhedsfirmaer advarer jævnligt om, at almindelige menneskers smartphone står pivåbne for virus og malware. Men ifølge en kendt sikkerhedsekspert findes det stort set ikke i Danmark.
Comon
Oversigt: Her er de bedste Android-smartphones der kan købes i Danmark
Det vrimler med spændende Android-smartphones på markedet. Vi har samlet en oversigt over de bedste Android-telefoner, du kan købe herhjemme netop nu.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Digitaliseringen af finanssektorens sætter skub i et helt nyt syn på it-infrastruktur
Finanssektoren er i fuld gang med en voldsom digital omvæltning. Det betyder blandt andet et helt nyt syn på it-infrastruktur. Stadig flere virksomheder skifter fokus fra on-premise-løsninger til et miks af on-premise, hosting og cloud som kaldes en hybrid it-infrastruktur. Læs i dette whitepaper udarbejdet af IDC for Interxion om udviklingen, den nye tankegang og de umiddelbare fordele. 12 sider på engelsk.