neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 09:24 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Flytning af en .NET solution fil

Jeg har mine solution files (.sln) liggende på firmaets N-drev, men vil gerne have dem flyttet til C-drevet, hvor alle .aspx filerne ligger. Jeg har læst på Google, at man ikke bare kan flytte .sln filen, men at man kan benytte en 'save as' med højreklik i Visual Studios solution explorer. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde denne 'save as' mulighed.
Kan I hjælpe mig?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 10:02 #1
Hej neesgaard,

For at få "Save <solutionnavn> As..."-menupunktet frem, skal du åbne solutionen, venstreklikke på den i træet i Solution Explorer (så den er valgt) for derefter at vælge "File -> Save <solutionnavn> As..." i hovedmenuen af Visual Studio.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 10:49 #2
Mange tak for svar crazysnap! Når jeg følger din anvisning, er save as dimmed i File-menuen? Had kan jeg gøre galt?
crazysnap Novice
17. juli 2017 - 11:50 #3
Godt spørgsmål, der må jeg desværre være dig et svar skyldig. De eneste tidspunkter jeg har oplevet at "Save as..." er disabled for en solution, er mens jeg kører (debugger) et projekt i solutionen. Du kunne måske prøve at åbne Visual Studio i administrator-tilstand hvis du ikke allerede har prøvet det (højre-klik på VS-ikonet og vælg "Run as administrator")? Har dog ingen idé om det gør en forskel.
neesgaard Juniormester
17. juli 2017 - 12:54 #4
Jeg har prøvet at åbne Visual Studio som administrator, men det hjalp desværre ikke.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #5
Når der er tale om et WEB SITE projekt, så kan man faktisk blot flytte .sln filen et andet sted hen efter eget ønske. Hvis jeg åbner .sln filen, så er der en fast reference til det sted hvor .aspx og .aspx.vb ligger og det er så vidt jeg kan se den eneste reference.
neesgaard Juniormester
03. august 2017 - 13:35 #6
Afslutter spørgsmålet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone
Apple har sænket ydeevnen på ældre iPhones for at få batteriet til at holde længere, men nu fortæller Tim Cook, at du i fremtiden selv kan slå funktionen fra.
CIO
Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten
Interview: Torben Bonde har været CIO i Vestas i de seneste 19 år og har været øverste chef for mange hundrede it-medarbejdere i en global it-organisation, men nu er det slut. Her fortæller Torben Bonde om fremtidsplanerne.
Comon
LG stopper al udvikling af LG G7: Begynder helt forfra få måneder før lancering
Ifølge et velanset koreansk investormedie har LG’s CEO beordret fuld stop på udviklingen af LG G7 og starte forfra
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.