rasmus64745 Professor
12. august 2017 - 17:17 Der er 2 kommentarer

alt om iphone 8

hej dette er ikke et spørgsmål eller  skal have hjælp men bare en Debat jeg har en gamle iphone 6 64-gb og min mor en gamle iphone 5 32 -gb

og jeg kikker på iphone 8 eller iphone X  hvad er nyheder om jeg kan se på youtube at der er el den som laver undboxing af den men hva ved i om denne iphone 8 eller iphone x
claes57 Ekspert
12. august 2017 - 18:02 #1
ingen ved det før release ultimo sep/okt 2017.
Jeg har kigget på deres prissætning, og ud fra mit gæt (og tager ikke mindste ram-version) så er det over 8500kr (topmodel tæt på 10.000kr).
Ud fra det, så har jeg selv valgt samsung - en 2500kr model med tæt på samme spec som iphone7 (vandtæt, full-hd) og så med 'normalt' stik til hovedtelefon og opgradérbar ram-mængde.
I iphone8 forsvinder home-knap sikkert (den bruger samsung heller ikke) - og stik til hovedtelefon er jo udgået med 7'eren
Min samsung er så også valgt ud fra, at min hånd ikke er større, så alt over 7½cm bredde er no-go. Det udelukker de fleste 5½" skærme og op. Det er brugervenlighed for mig, der tæller.
rasmus64745 Professor
12. august 2017 - 18:17 #2
jeg kan se på youtube at når men skriver iphone 8 så er der en del video så de er lavet eller af det fusk
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Valutaspekulanter rydder grafikkort-lagrene hos ProShop igen og igen: "Det er helt vanvittigt for tiden"
Den nye kryptovaluta ethereum presser markedet for grafikkort voldsomt i disse måneder. For grafikkort anvendes til at udvinde valutaen. "Det er helt vanvittigt for tiden. Siden etherum-valutaen slog igennem i slutningen af 2016, har vi stort set ikke kunne holde grafikkort på lagrene, før de bliver solgt," lyder det fra ProShop.
CIO
Indsigt: Seks vigtige konklusioner om det store hacker-angreb mod Mærsk efter nyt regnskab
Det store hackerangreb mod A.P Møller - Mærsk 27. juni har fået alvorlige konsekvenser, viser selskabets nye regnskab. Her har du seks vigtige konklusioner i kølvandet på regnskabet.
Comon
Her er Nokias comeback-telefon: Masser af kræfter til fornuftig pris
Nokia er tilbage på markedet med en toptelefon til en skarp pris og - igen - med tysk kameralegende bag sig
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.