lurup Ekspert
29. august 2017 - 18:17 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Åbne døre og lave andet registrering med fingeraftryk

Jeg arbejder på en efterskole hvor vi skal bygge nyt cykelskur.
Vi snakker om at lave det med en skydedør der åbnes med finger aftryk og evt pin kode hvis det ikke virker.

Hvad finder der til sådan en formål ??? Vi tænker at det kan udbygges til andre døre og andet tjek ved fx morgen løb og sådan.

Vi har 200 elever
nfssister Forsker
29. august 2017 - 19:15 #1
Noget ala det her:
http://laaserabatten.dk/kodelase/1045-lp-808-fingeraftrykslas.html

Jeg kan ikke lige finde noget der passer på en skydedør.
claes57 Ekspert
29. august 2017 - 19:21 #2
de fleste dør-låse kan op til ca 100 aftryk - så jeg ville i stedet se på https://www.verisure.dk/intelligent-hjem/smartlock---yale-doorman-elektronisk-dorlas.html
der kan man oprette en kode til hver årgang, så udgåede elever ikke har adgang længere (Opret midlertidige adgangskoder til blomsterpasseren, når du er på ferie - svarer til en årgang = en kode)
lurup Ekspert
25. oktober 2017 - 22:53 #3
Tak for råd
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.