Avatar billede Paw Winther Praktikant
26. september 2017 - 09:13

Automatisk opdatering af link til connection file

Jeg har et regneark der er gemt i en mappe sammen med en række andre regneark og txt. filer. Fra hovedarket er der så links ned til de underliggende regneark, lige som jeg har indsat indhold fra txt. filerne ved hjælpe af connections, således at data i hovedarket automatisk opdateres når jeg opdatere indholdet i txt. filerne. (anvendt denne guide hertil: https://www.youtube.com/watch?v=i1KC1SUjLpg)

Min udfordring er så når jeg kopiere alle mine regneark og txt. filer fra folder c:\Project Mappe1 til c:\Project Mappe2, så opdtares alene mine links til de underliggende regneark, mens mine connections til de underliggende txt. filer fortsat henter fra c:\Project Mappe1.

Er det muligt at få den til automatisk at opdatere connection så den altid henter fra en navngiven fil der ligger i samme mappe som hovedarket, på samme måde som den automatisk gør med links?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester