Avatar billede R.ray Juniormester
04. oktober 2017 - 13:55 Der er 2 kommentarer

Ændres layout af dato filtre i pivot

Jeg har en pivot hvor jeg har smidt dato i filtre. Hvis jeg vil vælge  fx et helt måned skal jeg sidde og vælge d. 1/1, 2/1, 3/1 osv. Kan man gøre sådan at jeg kan trykke på et lille plus/minus også vælge hele januar ?

Jeg har set før at filteret er inddelt i år, måned, dato. Så man først trykker på plus ved 2016 også udfolder den sig i en dropdown, hvor man så kan vælge hele måneder, og derefter kan man gå en tant længere ned også kan man vælge specifikke dage.
Avatar billede anedi Ekspert
06. oktober 2017 - 13:23 #1
Data kan grupperes i en pivot tabel. Hvis du stiller dig på en af datoerne og højreklikker, så kan du vælge Group. Her kan du vælge at inddele dine resultater i måneder, kvartaler, år og lignende.

Alternativt, kan du i din datakilde opdele dine datoer, så du får en kolonne med år, en med måneder og en med dage. Så kan du smide alle tre i filtre.

Vh
Anedi
Avatar billede R.ray Juniormester
09. oktober 2017 - 15:06 #2
Hej Anedi

Mit problem er også at jeg har ikke datoerne liggende i kolonner, jeg har kun datoerne liggende som et filter.
Jeg vil helst undgå at men skal vælge år, måned, dato 3 forskellige steder, men at man i stedet for kan vælge det som en fold ud.

mvh
Rikke
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester