barth Seniormester
12. oktober 2017 - 12:01 Der er 2 løsninger

Problemer med start af Outlook

Jeg har et rigtig irriterende problem når jeg starter min Outlook 2013 op om morgenen.
Jeg får en box der siger: Filen E/Outlook 11.02.17.pst blev ikke fundet. Den siger jeg ok til og så kommer der en box Opret / åbn Outlook data fil og her vises så mit E-drev med. Den siger jeg annuller til. Det gentager sig 2-3 gange, og så åbner Outlook normalt.
Jeg har forsøgt så at åbne nogle andre pst filer, men det virker ikke.
Håber på hjælp til at undgå at jeg får den meddelelse ved start.
ole_madsen Ekspert
12. oktober 2017 - 12:14 #1
Det skyldes at du tidligere har forsøgt at tilføje en postkasse med nævnte fil.

Du skal finde den ude i venstre side - ude under de øvrige postkasser/filer du har tilknyttet, højreklikke på den og vælge "luk"... - så kommer den ikke igen.
barth Seniormester
12. oktober 2017 - 13:08 #2
Hej Ole. Tusind tak. Det løste problemet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Live fra Retten i Glostrup (afsluttet): Retten vurderer: Må Computerworld fortsætte liveblog eller ej?
Live fra Retten i Glostrup: Vi er tilbage i retten til Atea-sagens tredjesidste dag inden jul. Følg med i sagen her live og hør om, hvorvidt en rejse til USA var ren ferie på skatteydernes penge eller ej.
CIO
Falcks mangeårige CIO stopper: "Jeg forlader min stilling inden for en uges tid"
Torben Ruberg, der er Group CIO i Falck og i 2015 blev kåret til Årets CIO i Danmark, må forlade topstillingen hos Falck.
Comon
Ny topmobilprocessor afsløret: Her er de fire ting, du skal vide om Snapdragon 845
Qualcomm har præsenteret sin Snapdragon 845-chipsæt, som vil være at finde i mange af næste års bedste Android-telefoner. Her er alt, hvad du skal vide om chippen
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Er du klar til EU´s nye persondataforordning? ... her er de gode råd om, hvordan du bedst griber det an
Den nye persondataforordning, der træder i kraft 25. maj 2018, har ganske stor indflydelse på den måde, som mange virksomheder driver forretning på. Hvordan håndterer og beskytter virksomheden kundernes personlige data, så alle kunders valg bliver respekteret og beskyttet? Den nye forordning gælder uanset hvor virksomheden sender data til, uanset hvor data lagres, og uanset hvordan data håndteres. Læs dette whitepaper og få hjælp til at forberede virksomheden på den nye persondataforordning (GDPR). Få også et overblik over persondataforordningen og alle de nødvendige svar til at komme igang med processen.