12. oktober 2017 - 12:48 Der er 4 kommentarer

Program til statistikker

Hejsa,

Jeg er en musiker, der har spillet en masse forskellige bands i løbet af årene. Jeg er også en stor nørd.

Jeg vil høre, om der findes et program, nemt at bruge, som jeg kan taste sætlister ind i, så det kan give mig statistikker over, hvilke sange jeg har spillet mest, hvilke bands jeg har spillet dem med, hvorvidt der findes en optagelse af koncerten eller ej, osv.

http://www.sugarmtn.org/ - denne side er en database over Neil Youngs sætlister, koncerter, turnéer og bands - det er lidt noget i den retning jeg godt kunne tænke mig, men jeg aner ikke, hvordan man laver det.

Med venlig hilsen Jon
sidwave Ekspert
12. oktober 2017 - 13:39 #1
jeg tror du skal lave det selv, i et regneark. -da mig bekendt, findes det du søger ikke.
det vil være relativt nemt at lave..
snestrup2000 Forsker
12. oktober 2017 - 14:00 #2
HEJJ,

Der findes dyre KØBE-programmer som kan det der ( programmet SAS // statistcal Analys System) foruden en masse andet.

Men jeg går ud fra at de er gratis-programmer du er ude efter eller alternativ meget billige løsninger.

Er du programmør eller kender en, som kender en -- osv,  kan det laves i de fleste programmeringsssprog.

Er du lykkeligt levende uden at være belemret med programmeringsvanskeligheder kan du gøre som SIDWAVE  #1 lave det enkelt og nemt i et regneark. 

Og da kan du spørge igen - mere specifikt - om hvordan du gør dette og hint. Der er mange her på eksperten, som kan  - og vil - hjælpe dig videre.  (ego inkluderet) . 

Kristian


.
12. oktober 2017 - 14:58 #3
Tak skal I have. Jeg har MS Excel, men jeg ved ikke hvordan man bruger det rigtigt. Så det vil jeg meget gerne have hjælp til :)
sidwave Ekspert
17. oktober 2017 - 08:54 #4
der skal ikke programmøregenskaber til, for at lave statistik i excell!

et par kolonner med tallene, og så er der diverse nøgleord som COUNT og alt det der, og skrive en simpel formel der regner % ud, og vis nogle grafer. og på F1 er der hjælp til alt.

det du vil lave med dine bands, skal der ikke programmeres noget i. blot simple sammentællinger (COUNT) osv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sticks'n'Sushis usynlige optimering henter 10 procent ekstra på bundlinjen: "Det er mere end rigeligt til både at betale systemet og give et afkast"
Fra Computerworlds arkiv: Med en cloudbaseret regnemaskine optimerer Sticks'n'Sushi sin take away-forretning. Snart begynder kæden også at regne på råvarerne, og så er der udsigt til 10 procent mere på bundlinjen.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Står din infrastruktur i vejen for virksomhedens udvikling? … her er de 10 vigtigste overvejelser
Oplever du, at din virksomheds it-infrastruktur er en stopklods for udviklingen af forretningen, digitalisering og konkurrencekraft? Måske er svaret hyperkonvergeret infrastruktur, hvor software og hardware smelter sammen i én konkurrencedygtig enhed, som er nem at administrere. Men der er 10 meget vigtige overvejelser at gøre sig, før man vælger en løsning. Læs dette whitepaper fra Lenovo og bliv klædt bedre på til at vælge rigtigt. 10 Key Considerations for Selecting Hyper-Converged Infrastructure - What to Know Before You Choose a Solution, Lenovo, 18 sider på engelsk.