pim Novice
06. december 2017 - 13:16 Der er 9 kommentarer og
2 løsninger

Anbefaling af partitionsprogram til Windows 10

Hvad anbefaler I? Har tidligere brugt vist nok Partition Magic, men så vidt jeg kan se, er den ikke opdateret til Windows 10.
jalved Ekspert
06. december 2017 - 14:11 #1
MiniTool Partition Wizard Free Edition

https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
220661 Ekspert
06. december 2017 - 16:07 #2
#1 Enig :-)
ink Ekspert
06. december 2017 - 16:58 #3
EaseUS Partion Master og AOMEI Partition Assistant.
pim Novice
06. december 2017 - 20:43 #4
Tak for anbefalinger. Jeg har downloaded MiniTool Partition Wizard Free Edition, men så vidt jeg kan se, har jeg to forskellige diske med hver sit drev. Kan det virkelig være rigtigt? Jeg kan sagtens gøre D-drevet større eller mindre, men ikke flytte noget til C-drevet, hvilket jo var målet for øvelsen.
220661 Ekspert
06. december 2017 - 21:11 #5
Står der disk 0 på den ene og disk 1 på den anden?
Eller er det kun disk 0 med 2 partitioner?
pim Novice
07. december 2017 - 10:11 #6
D-drevet ligger på disk 0 og C-drevet på disk 1. Betyder det så, at øvelsen er umulig?
220661 Ekspert
07. december 2017 - 16:40 #7
Mig bekendt kan man ikke udvide et drev når det ikke er på samme harddisk.
Er dit systemdrev for lille kan du evt flytte dine personlige filer hen der hvor pladsen er. Man kan højreklikke på dokumenter mappen og vælge egenskaber. Trykker man på fanen flyt kan du her flytte til anden destination. Programmer kan ikke flyttes de skal afinstalleres og installeres igen.
pim Novice
07. december 2017 - 20:46 #8
Det lyder som den rigtige løsning. Jeg prøvede at gøre det, men får at vide, at det kan jeg ikke, fordi der ligger en mappe på samme placering (D-drevet), som ikke kan omdirigeres. Adgang nægtet.
220661 Ekspert
07. december 2017 - 21:01 #9
Prøv at oprette nye mapper med andre navne på destinations drevet du vil flytte til.
Kan det så lykkes?
pim Novice
08. december 2017 - 12:43 #10
Har jeg prøvet - men med præcist samme resultat
pim Novice
13. december 2017 - 11:24 #11
Jeg måtte følgelig opgive at partitionere mine drev på forskellige diske og var ved at være desperat. En bekendt gav mig det råd at besøge Føniks ude i Tilst her i Århus. De ikke bare sælger tingene, de har også et værksted på stedet. Det ser man vist ikke så tit i dag.

De satte en ny 250 GB disk i min maskine og lavede en klon af C-drevet, så den var køreklar igen - på samme dag! Alt sammen for 600,- + disken.

Så bliver det vist alligevel jul i det lille hjem :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Aarhus Kommune dropper Atea som hardware-leverandør: Vælger konkurrent til hardwareordre på op til 350 millioner kroner
Efter et langt og rodet forløb har Aarhus Kommune nu endelig fundet vinderen af det enorme hardwareudbud til en værdi på op til 350 millioner kroner. Det blev et farvel til Atea og et velkommen til konkurrenten.
CIO
Cybersikkerhed til hele Danmark: Endelig faldt tiøren – lad os så komme i gang
Klumme: Regeringen og en række partier har afsat 1,4 milliarder kroner til at beskytte Danmark mod fremtidige cyber-angreb. Det er meget positivt. Nu bør vi handle. For pengene har ingen værdi i sig selv.
Comon
Det skal du gøre for at få skiftet dit (måske slidte) iPhone-batteri til 229 kroner
Apple har sænket prisen for at få skiftet batteriet i iPhone det næste år efter en større afsløring, og hvis du vil gøre brug af tilbuddet, skal du gøre dette
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Sådan virker Oracles svar på konvergeret infrastruktur i virkeligheden
Den såkaldte konvergerede infrastruktur, som sammensmelter software og hardware i datacenteret, er en populær metode til at effektivisere driften. En anden metode er Oracles Exadata Database Machine, som bygger på hardware specialsyet til databasesoftware, der sigter på at optimere databasens performance og gøre administrationen mere simpel. Men hvordan virker det i virkeligheden? Analysehuset IDC har undersøgt sagen blandt kunder, der bruger systemet, og resultaterne kan du læse i dette meget grundige whitepaper på 16 sider sponseret af Oracle. Business Value of Oracle Exadata Database Machine, whitepaper fra IDC, 16 sider på engelsk, oktober 2016. Få samtidig to infografik-filer fra om exadata fra Oracle.