pim Novice
06. december 2017 - 13:16 Der er 9 kommentarer og
2 løsninger

Anbefaling af partitionsprogram til Windows 10

Hvad anbefaler I? Har tidligere brugt vist nok Partition Magic, men så vidt jeg kan se, er den ikke opdateret til Windows 10.
jalved Ekspert
06. december 2017 - 14:11 #1
MiniTool Partition Wizard Free Edition

https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
220661 Ekspert
06. december 2017 - 16:07 #2
#1 Enig :-)
ink Ekspert
06. december 2017 - 16:58 #3
EaseUS Partion Master og AOMEI Partition Assistant.
pim Novice
06. december 2017 - 20:43 #4
Tak for anbefalinger. Jeg har downloaded MiniTool Partition Wizard Free Edition, men så vidt jeg kan se, har jeg to forskellige diske med hver sit drev. Kan det virkelig være rigtigt? Jeg kan sagtens gøre D-drevet større eller mindre, men ikke flytte noget til C-drevet, hvilket jo var målet for øvelsen.
220661 Ekspert
06. december 2017 - 21:11 #5
Står der disk 0 på den ene og disk 1 på den anden?
Eller er det kun disk 0 med 2 partitioner?
pim Novice
07. december 2017 - 10:11 #6
D-drevet ligger på disk 0 og C-drevet på disk 1. Betyder det så, at øvelsen er umulig?
220661 Ekspert
07. december 2017 - 16:40 #7
Mig bekendt kan man ikke udvide et drev når det ikke er på samme harddisk.
Er dit systemdrev for lille kan du evt flytte dine personlige filer hen der hvor pladsen er. Man kan højreklikke på dokumenter mappen og vælge egenskaber. Trykker man på fanen flyt kan du her flytte til anden destination. Programmer kan ikke flyttes de skal afinstalleres og installeres igen.
pim Novice
07. december 2017 - 20:46 #8
Det lyder som den rigtige løsning. Jeg prøvede at gøre det, men får at vide, at det kan jeg ikke, fordi der ligger en mappe på samme placering (D-drevet), som ikke kan omdirigeres. Adgang nægtet.
220661 Ekspert
07. december 2017 - 21:01 #9
Prøv at oprette nye mapper med andre navne på destinations drevet du vil flytte til.
Kan det så lykkes?
pim Novice
08. december 2017 - 12:43 #10
Har jeg prøvet - men med præcist samme resultat
pim Novice
13. december 2017 - 11:24 #11
Jeg måtte følgelig opgive at partitionere mine drev på forskellige diske og var ved at være desperat. En bekendt gav mig det råd at besøge Føniks ude i Tilst her i Århus. De ikke bare sælger tingene, de har også et værksted på stedet. Det ser man vist ikke så tit i dag.

De satte en ny 250 GB disk i min maskine og lavede en klon af C-drevet, så den var køreklar igen - på samme dag! Alt sammen for 600,- + disken.

Så bliver det vist alligevel jul i det lille hjem :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
”Vores løsning vil betyde, at du som patient kan tage et billede af en pille med din telefon og herefter få bekræftet, at den medicindosis du er ved at indtage er valid.”
Virkningsløs piratmedicin koster tusindvis af liv hvert år, men it-giganten IBM mener, at den har fundet en løsning på problemet. Bliv klogere på hvordan IBM vil bruge blockchain til at forhindre svindel i medicinalindustrien supply-chain
Computerworld
Se listen: Disse it-virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for
Konsulenthusene buldrer frem på listen over de virksomheder, som de danske it-studerende helst vil arbejde for. "Konsulenthusene har simpelthen øget kendskabet til sig selv som arbejdsgiver blandt de it-studerende. Det kræver heftig aktivitet på de sociale medier og universiteterne," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.
CIO
Sådan kan du stå imod, når hackerangrebet rammer: 16 nye anbefalinger fra politiet
En ny vejledning fra Rigspolitiet og Dansk IT skal hjælpe danske virksomheder med at få bedre styr på it-sikkerheden. Se her, hvad du bør gøre før, under og efter du bliver ramt af et hackerangreb.
Job & Karriere
500 uorganiserede it-folk skal holde liv i statens it-systemer under konflikt
Hvis der udbryder konflikt, vil hundredvis af uorganiserede it-folk få ansvaret for at sikre, at de statslige it-systemer ikke går ned. Men ifølge fagforbundet Prosa kan det få store konsekvenser, hvis Danmark bliver ramt af it-sikkerhedsangreb.
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.