almex Juniormester
20. december 2017 - 15:52 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Køb af PC

Hey Ekspert.

Jeg overvejer at købe en ny PC, men mit budget er lidt lavt.
Jeg har et budget til den på mellem 4-5000kr, og den skal bruges til gaming.
Da jeg ikke har det store forstand på hardware ville jeg høre om der var nogle som vil kigge på de 3 jeg har set på inde for prisen ind til videre, eller om der er andet i kan anbefale.

De spil jeg spiller mest er World of Warcraft, League of Legends, Diablo 3, og vil gerne kunne køre på så høj grafik som overhovedet muligt. (den jeg har nu har tendens til at lagge med low graphic i wow :'(...

De 3 pc'er er

1: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7002JMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

2: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7008RMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

3: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7008RMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer


Håber nogle vil hjælpe
Slater Ekspert
20. december 2017 - 16:11 #1
Alle tre maskiner er ens. De to sidste er endda samme link og altså præcis samme maskine, men alle har nøjagtig samme indmad. Jeg ved ikke hvorfor de står som forskellige ting.

De er okay køb til prisen, men ikke noget exceptionelt. Jeg kan ikke huske hvem, men nogen linkede for kort tid siden til dette tilbud: http://topdata.dk/product.asp?product=10941 - som er 500 kr mere, men en langt bedre maskine.
almex Juniormester
20. december 2017 - 16:18 #2
Så du vil anbefale den fra Topdata? (har dog aldrig hørt om det firma). Og vil du mene den uden problemer kan køre høj opløsning i f.eks. wow?
Slater Ekspert
20. december 2017 - 16:25 #3
Jeg har aldrig selv købt fra Topdata, men har hørt flere andre herinde rose dem. De skulle være pålidelige nok.

Men ja, ingen som helst tvivl om det. Med en i5-7400 og et GTX 1060 grafikkort kan du spille alle spil i høje indstillinger, inkl. spil der er meget mere krævende end WoW og Diablo 3. Det eneste potentielle problem med den maskine, er den lille SSD, som ikke lader en have særlig mange spil installeret samtidig.

Den du selv linker til vil dog også sagtens kunne køre de nævnte spil, og den har ingen pladsproblemer, den er bare generelt sløvere.
almex Juniormester
20. december 2017 - 16:32 #4
Det kan løses ved at tilføje et 1TB harddisk tænker jeg?
Slater Ekspert
20. december 2017 - 17:08 #5
Lige præcis, men så koster den naturligvis endnu mere.
kurtba Ekspert
20. december 2017 - 23:41 #6
Det kan godt have været mig, som har linket til Topdata, som er specialister i gaming pc.er.
Udover en ekstra hd til lager, skal der så også lige lægges prisen for en windows installation, idet det heller ikke er med i prisen. Så den bliver noget dyrere, men man får også det mere for pengene.
Men ellers vil jeg også sige, at den lenovo ser fornuftig ud til prisen.
Rune1983 Professor
21. december 2017 - 08:50 #7
Hvad med en opgraderingspakke til din PC.
Fx. motherboard, ram og grafikkort. Så genbruger du strømforsyning, harddisk og kabinet osv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
SimCorp shanghajer ny CTO fra Microsoft: Thomas Hejlsberg skal styre milliardvirksomhedens cloud-transformation
I kampen for at komme succesfuldt i skyen har SimCorp ansat cloud-profilen, Thomas Hejlsberg. Han kommer fra en højtplaceret stilling hos Microsoft, og skal vise den danske virksomhed vej mod skyerne som ny CTO.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan flytter du din Dynamics løsning i skyen
I dette Whitepaper fokuseres der på hvordan din virksomheds eksisterende Dynamics CRM on-premise løsning kan flyttes i skyen til en Microsoft Dynamics 365 online platform, og hvilke fordele og ulemper der er ved det i forhold til On-premise. Der er i dag bred enighed om, at en online løsning er langt mere omkostningseffektiv og lettere at drifte samtidig med, at den giver betydelig flere fordele i forhold til funktionalitet. Hent dit Whitepaper i dag, og bliv klogere på de næste skridt i processen.