almex Juniormester
20. december 2017 - 15:52 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Køb af PC

Hey Ekspert.

Jeg overvejer at købe en ny PC, men mit budget er lidt lavt.
Jeg har et budget til den på mellem 4-5000kr, og den skal bruges til gaming.
Da jeg ikke har det store forstand på hardware ville jeg høre om der var nogle som vil kigge på de 3 jeg har set på inde for prisen ind til videre, eller om der er andet i kan anbefale.

De spil jeg spiller mest er World of Warcraft, League of Legends, Diablo 3, og vil gerne kunne køre på så høj grafik som overhovedet muligt. (den jeg har nu har tendens til at lagge med low graphic i wow :'(...

De 3 pc'er er

1: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7002JMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

2: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7008RMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

3: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7008RMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer


Håber nogle vil hjælpe
Slater Ekspert
20. december 2017 - 16:11 #1
Alle tre maskiner er ens. De to sidste er endda samme link og altså præcis samme maskine, men alle har nøjagtig samme indmad. Jeg ved ikke hvorfor de står som forskellige ting.

De er okay køb til prisen, men ikke noget exceptionelt. Jeg kan ikke huske hvem, men nogen linkede for kort tid siden til dette tilbud: http://topdata.dk/product.asp?product=10941 - som er 500 kr mere, men en langt bedre maskine.
almex Juniormester
20. december 2017 - 16:18 #2
Så du vil anbefale den fra Topdata? (har dog aldrig hørt om det firma). Og vil du mene den uden problemer kan køre høj opløsning i f.eks. wow?
Slater Ekspert
20. december 2017 - 16:25 #3
Jeg har aldrig selv købt fra Topdata, men har hørt flere andre herinde rose dem. De skulle være pålidelige nok.

Men ja, ingen som helst tvivl om det. Med en i5-7400 og et GTX 1060 grafikkort kan du spille alle spil i høje indstillinger, inkl. spil der er meget mere krævende end WoW og Diablo 3. Det eneste potentielle problem med den maskine, er den lille SSD, som ikke lader en have særlig mange spil installeret samtidig.

Den du selv linker til vil dog også sagtens kunne køre de nævnte spil, og den har ingen pladsproblemer, den er bare generelt sløvere.
almex Juniormester
20. december 2017 - 16:32 #4
Det kan løses ved at tilføje et 1TB harddisk tænker jeg?
Slater Ekspert
20. december 2017 - 17:08 #5
Lige præcis, men så koster den naturligvis endnu mere.
kurtba Guru
20. december 2017 - 23:41 #6
Det kan godt have været mig, som har linket til Topdata, som er specialister i gaming pc.er.
Udover en ekstra hd til lager, skal der så også lige lægges prisen for en windows installation, idet det heller ikke er med i prisen. Så den bliver noget dyrere, men man får også det mere for pengene.
Men ellers vil jeg også sige, at den lenovo ser fornuftig ud til prisen.
Rune1983 Forsker
21. december 2017 - 08:50 #7
Hvad med en opgraderingspakke til din PC.
Fx. motherboard, ram og grafikkort. Så genbruger du strømforsyning, harddisk og kabinet osv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Ny undersøgelse: Service er nøglen til øget omsætning i den digitale fremtid
Service bliver en vigtigere og vigtigere del af din virksomheds succes fremadrettet, og i dette whitepaper kan du blive klogere på hvordan du kommer i gang med at implementere intelligente serviceløsninger. Undersøgelsen der er udført af Salesforce, fortæller blandt andet at hele 92% af alle adspurgte ledere vil have deres organisation til at adaptere servicestrategier, for bedre at kunne reflektere kundens ønsker og behov. Læs dette og meget mere nu, ved at downloade vores gratis whitepaper.