almex Juniormester
20. december 2017 - 15:52 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Køb af PC

Hey Ekspert.

Jeg overvejer at købe en ny PC, men mit budget er lidt lavt.
Jeg har et budget til den på mellem 4-5000kr, og den skal bruges til gaming.
Da jeg ikke har det store forstand på hardware ville jeg høre om der var nogle som vil kigge på de 3 jeg har set på inde for prisen ind til videre, eller om der er andet i kan anbefale.

De spil jeg spiller mest er World of Warcraft, League of Legends, Diablo 3, og vil gerne kunne køre på så høj grafik som overhovedet muligt. (den jeg har nu har tendens til at lagge med low graphic i wow :'(...

De 3 pc'er er

1: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7002JMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

2: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7008RMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

3: https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7008RMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer


Håber nogle vil hjælpe
Slater Ekspert
20. december 2017 - 16:11 #1
Alle tre maskiner er ens. De to sidste er endda samme link og altså præcis samme maskine, men alle har nøjagtig samme indmad. Jeg ved ikke hvorfor de står som forskellige ting.

De er okay køb til prisen, men ikke noget exceptionelt. Jeg kan ikke huske hvem, men nogen linkede for kort tid siden til dette tilbud: http://topdata.dk/product.asp?product=10941 - som er 500 kr mere, men en langt bedre maskine.
almex Juniormester
20. december 2017 - 16:18 #2
Så du vil anbefale den fra Topdata? (har dog aldrig hørt om det firma). Og vil du mene den uden problemer kan køre høj opløsning i f.eks. wow?
Slater Ekspert
20. december 2017 - 16:25 #3
Jeg har aldrig selv købt fra Topdata, men har hørt flere andre herinde rose dem. De skulle være pålidelige nok.

Men ja, ingen som helst tvivl om det. Med en i5-7400 og et GTX 1060 grafikkort kan du spille alle spil i høje indstillinger, inkl. spil der er meget mere krævende end WoW og Diablo 3. Det eneste potentielle problem med den maskine, er den lille SSD, som ikke lader en have særlig mange spil installeret samtidig.

Den du selv linker til vil dog også sagtens kunne køre de nævnte spil, og den har ingen pladsproblemer, den er bare generelt sløvere.
almex Juniormester
20. december 2017 - 16:32 #4
Det kan løses ved at tilføje et 1TB harddisk tænker jeg?
Slater Ekspert
20. december 2017 - 17:08 #5
Lige præcis, men så koster den naturligvis endnu mere.
kurtba Ekspert
20. december 2017 - 23:41 #6
Det kan godt have været mig, som har linket til Topdata, som er specialister i gaming pc.er.
Udover en ekstra hd til lager, skal der så også lige lægges prisen for en windows installation, idet det heller ikke er med i prisen. Så den bliver noget dyrere, men man får også det mere for pengene.
Men ellers vil jeg også sige, at den lenovo ser fornuftig ud til prisen.
Rune1983 Professor
21. december 2017 - 08:50 #7
Hvad med en opgraderingspakke til din PC.
Fx. motherboard, ram og grafikkort. Så genbruger du strømforsyning, harddisk og kabinet osv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fem vigtige CRM-trends, som det er værd at holde øje med
Aldrig har forholdet til dine kunder været vigtigere - og CRM-systemerne er godt på vej til at skifte over mod en mere holistisk tilgang, som er drevet af masser af data. Her har du fem vigtige trends, som dominerer brugen af CRM lige nu.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Advanced Analytics og Machine Learning – en anderledes tilgang til sikkerhed
Alle der i det daglige arbejder med it-sikkerhed, ved at analytics er et vigtigt værktøj i kampen mod cybertrusler. Med hjælp fra Big Data, IoT og 24-timers tilslutning er dataanalytikere på forkant med udviklingen, og ved hele tiden hvad der skal gøres for at holde sikkerheden i top. Der er dog så meget data at Machine Learning bliver en uundværlig brik i dette puslespil, og det går vi i dybden med i dette whitepaper.