Jimbo Novice
03. januar 2018 - 21:21 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Arbejdsseddel - 4 ugers rul

Jeg har fået fingrene i en arbejdsseddel som er lavet sådan, at den kigger på lige og ulige uger, men jeg kunne godt tænke mig at den kigger på arbejders tiderne i 4 uger. Da jeg har medarbejdere som arbejder i et 4 ugers rul, med forskellige arbejdstider pr. uge.

Håber der er nogen som vil kigge på koderne i januar måned og kan rette dem til, så de kigger på tiderne i arbejdsugerne som er placeret i info arket. Så skal jeg nok selv rette de resterende måneder til.

https://drive.google.com/file/d/1GSqYHkkZtOVswfTSieHF-BPqdTIx_cBy/view?usp=sharing
Jan Hansen Ekspert
04. januar 2018 - 15:01 #1
dette er koden til E6 så må du tilpasse resten selv (den tester også om det er en arbejdsdag)

=HVIS($M6="x";HVIS(((TÆL.HVIS($I6:$L11;"x"))=0);(HVIS(REST($A6;4)=1;(VÆLG($C6;INFO!$C$45;INFO!$C$46;INFO!$C$47;INFO!$C$48;INFO!$C$49;0;0));HVIS(REST($A6;4)=2;(VÆLG($C6;INFO!$C$52;INFO!$C$53;INFO!$C$54;INFO!$C$55;INFO!$C$56;0;0));HVIS(REST($A6;4)=3;(VÆLG($C6;INFO!$C$59;INFO!$C$60;INFO!$C$61;INFO!$C$62;INFO!$C$63;0;0));(VÆLG($C6;INFO!$C$66;INFO!$C$67;INFO!$C$68;INFO!$C$69;INFO!$C$70;0;0))))));0);0)

ned efter skal række nr  6 rettes til den rigtige række

til højre skal INFO!$C rettes til INFO!$E

Jan
Jimbo Novice
04. januar 2018 - 20:38 #2
Tak for hjælpen. Det var en løsning jeg bestemt kunne bruge.
Jan Hansen Ekspert
04. januar 2018 - 22:59 #3
Velbekomme
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Margrethe Vestager ramte ikke Google der, hvor det for alvor gør ondt. Men hun kan nå det endnu
ComputerViews: Googles aktionærer havde blot et skuldertræk til overs for EU's rekordstore bøde på 32 milliarder kroner. Her er en række bud på, hvad EU kan gøre, hvis Google og andre tech-giganter skal rammes, hvor det for alvor gør ondt.
Computerworld
Google svarer igen på Vestagers rekordbøde: Truer med at tage betaling for Android
Google kan begynde at tage penge for Android, der indtil nu har været gratis. Den trussel kommer fra Google i kølvandet på selskabets 32 milliarder-store bøde fra EU.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Sådan indfrier du virksomhedens digitale potentiale - og her giver det mest værdi at starte
Digitalisering er det altafgørende omdrejningspunkt for mange virksomheder. Men hvor tager man fat, så det giver mest værdi? EG har identificeret fem helt centrale områder, hvor der typisk er et perfekt match mellem virksomhedens behov og de teknologiske muligheder. Læs dette whitepaper og få indblik i, hvordan vidt forskellige virksomheder har grebet det an. 14 sider på dansk.