Jimbo Novice
03. januar 2018 - 21:21 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Arbejdsseddel - 4 ugers rul

Jeg har fået fingrene i en arbejdsseddel som er lavet sådan, at den kigger på lige og ulige uger, men jeg kunne godt tænke mig at den kigger på arbejders tiderne i 4 uger. Da jeg har medarbejdere som arbejder i et 4 ugers rul, med forskellige arbejdstider pr. uge.

Håber der er nogen som vil kigge på koderne i januar måned og kan rette dem til, så de kigger på tiderne i arbejdsugerne som er placeret i info arket. Så skal jeg nok selv rette de resterende måneder til.

https://drive.google.com/file/d/1GSqYHkkZtOVswfTSieHF-BPqdTIx_cBy/view?usp=sharing
Jan Hansen Ekspert
04. januar 2018 - 15:01 #1
dette er koden til E6 så må du tilpasse resten selv (den tester også om det er en arbejdsdag)

=HVIS($M6="x";HVIS(((TÆL.HVIS($I6:$L11;"x"))=0);(HVIS(REST($A6;4)=1;(VÆLG($C6;INFO!$C$45;INFO!$C$46;INFO!$C$47;INFO!$C$48;INFO!$C$49;0;0));HVIS(REST($A6;4)=2;(VÆLG($C6;INFO!$C$52;INFO!$C$53;INFO!$C$54;INFO!$C$55;INFO!$C$56;0;0));HVIS(REST($A6;4)=3;(VÆLG($C6;INFO!$C$59;INFO!$C$60;INFO!$C$61;INFO!$C$62;INFO!$C$63;0;0));(VÆLG($C6;INFO!$C$66;INFO!$C$67;INFO!$C$68;INFO!$C$69;INFO!$C$70;0;0))))));0);0)

ned efter skal række nr  6 rettes til den rigtige række

til højre skal INFO!$C rettes til INFO!$E

Jan
Jimbo Novice
04. januar 2018 - 20:38 #2
Tak for hjælpen. Det var en løsning jeg bestemt kunne bruge.
Jan Hansen Ekspert
04. januar 2018 - 22:59 #3
Velbekomme
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM nægter at overtage overenskomstforpligtelser for outsourcede KMD-medarbejdere
Interview: IBM afviser at overtage overenskomstforpligtelserne for selskabets nye ansatte fra KMD og Tech Mahindra. Tirsdag mødes IBM med it-fagforbundene for at diskutere fremtiden for de outsourcede medarbejdere. "Vi efterlader ikke nogen på perronen," er meldingen fra HK Privat.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
En ny tilgang til Cybersecurity gør din forretning stærkere
Mange virksomheder har en forkert tilgang til Cybersecurity, hvor hvert nyt angreb udløser et køb af den nyeste software, på trods af at der hverken er tid eller ressourcer til at sætte sig ind i de nye systemer. Denne strategi er ikke tidssvarende og holdbar i længden og i dette Whitepaper stiller vi skarpt på hvordan I griber tingene rigtigt an.