Anne Novice
11. januar 2018 - 08:43 Der er 16 kommentarer og
1 løsning

Windows 10 Trial

Hej eksperter
Jeg har købt en computer uden styresystem, men ved levering var der installeret en Windows 10 Trial-version på PC'en. Jeg var lidt for "smart" og kom til at købe en windows 10 OEM key (og id), men ak den kunne naturligvis ikke aktivere den installerede version som har et andet produkt-id.
Så forsøgte jeg at ændre produkt-id'et ved "regedit", men det løste ikke problemet, da det jo kun er en kosmetisk ændring, hvis man kan kalde det sådan.
Nu overvejer jeg at hente Windows 7 gratis og derefter opgradere til Windows 10 (ved at stille tiden tilbage eller vælge "handicap").

Men inden jeg komplicerer tingene yderligere for mig selv (da jeg åbenlyst ikke ved, hvad jeg foretager mig), er der da nogen her, der kan hjælpe mig på rette vej? Jeg har jo købt både et id og en key som passer sammen, men jeg kan blot ikke få denne Trial-version til at forstå, at den skal være en anden...

Jeg håber, I vil hjælpe.
De bedste hilsner fra Anne
claes57 Ekspert
11. januar 2018 - 08:51 #1
https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10
klik på download værktøjet nu - og hav en minimum 8gb usb klar (alt på den slettes)
Så får du en win10 ned, og du kan boote på usb og installere den vej
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 08:52 #2
Jeg vil så råde dig til at hente den nyeste version af Windows 10 tryk på download now, hav en tom DVD eller en USB på min 8GB sat i maskinen og følg vejledning P.S. hvis du kommer i tvivl så spørg!
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 08:58 #3
P.S Du skal ikke tage dig af at den vises på Engelsk den kører automatisk på Dansk når du installerer.
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 09:05 #4
Anne Novice
11. januar 2018 - 10:31 #5
Tak for det, men er det ikke samme løsning, I foreslår, blot at den første er på dansk?
Reelt set fik jeg først løst det, da jeg også så billederne, da jeg først kom til at trykke på "opgrader denne computer".
Tak til jer begge to for hurtigt og kompetent svar.
claes57 Ekspert
11. januar 2018 - 10:45 #6
Der er samme løsning. Når to svarer indenfor et par minutter, så sker det at vi gentager hinanden. Men såmeget des bedre, at det var rigtigt også. ;)
Anne Novice
11. januar 2018 - 22:11 #7
Windows blev installeret, men jeg kan desværre stadig ikke aktivere det, da Microsoft mener, min nøgle ikke er valid. Jeg troede, OEM-nøgler var legit.
Virkelig surt.
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 23:53 #8
Hvis den har været installeret skal du blot markere at du ingen nøgle har Så går det helt af sig selv. Fordi nøglen er bundet til bundkortet.
https://ibb.co/fcNtj6
Anne Novice
12. januar 2018 - 23:44 #9
Flere løsningsforslag modtages gerne. 🙂 Ved installeringen skrev jeg jo den nøgle, jeg havde købt, og den er åbenbart ikke valid. Er eneste løsning at geninstallere endnu en gang og denne gang markere, at jeg ingen nøgle har? Det tog mig en hel dag. 😥
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 10:25 #10
Dertil vil jeg svare JA. Fordi den hvis den har været på PC: Før så søges og sammen lignes der med Den kode der er blevet bundet til Bundkortet!
Jeg mener når du nulstiller kommer du også til hvor du kan markere ingen nøgle.
https://ibb.co/dZGaGm
Anne Novice
13. januar 2018 - 14:30 #11
Øv! Den har aldrig været installeret - der har kun været en Trial-version på computeren, som er helt ny. Og OEM-nøglen har jeg lige købt, men jeg ved ikke, om den har været brugt af andre,  men den er i hvert fald ny for mig.
claes57 Ekspert
13. januar 2018 - 14:56 #12
Oem, er det til dansk win10, og har du valgt rigtigt mht 32/64 bit version?
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 15:57 #13
Jeg vil sige at enten er det den forkerte type 32/64- ellers ville jeg starte forfra Man kan stadig installere Windows 10 på en PC. Der er født Win7 Eller 8.1 Jeg fik en Medion Akoya ind i mandags der har kun været Win 8.1 på den og jeg installerede Windows 10 på den uden problemer. Det eneste den forlangte var at jeg oprettede en Microsoft konto og den kørte straks som registreret.
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 17:05 #14
Nu sidder jeg og kommer i tanker om at du ikke kan opgradere Trial versionen af Windows 10. Da Windows 10 blev frigivet var det netop problemet og det blev også nævnt på det tidspunkt, der skulle en helt ren version Windows 10 installeres!
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 17:14 #15
Her er hvad de skrev.
Hvis du tester en evalueringsversion af Windows 10 og besluttede at opgradere til den fulde version, står du over for en snubler. Evalueringsversionen, der tilbydes, er af Enterprise-udgaven, men Microsoft understøtter ikke nogen måde at konvertere evalueringsversionen til en fuldt licenseret version af Enterprise Edition! Du kan ikke ændre udgaven med DISM-kommandoer eller ved hjælp af en anden metode. Selvom du downloader ISO-billedet af virksomhedens udgave af Windows 10 og forsøger at opgradere det eksisterende "evalueringssystem", vil det ikke give dig mulighed for at fortsætte.
Anne Novice
13. januar 2018 - 20:44 #16
Jeg har ikke opgraderet trial-versionen - jeg gjorde jo som I sagde, nemlig installerede en helt ny version gennem linket i svar nr. 2. Jeg valgte 64, som svarer til computeren. Installeringen var problemfri, så Enterprise-versionen er erstattet af Windows 10 Home. Nøglen er " engelsk", og jeg valgte den engelske installation.
Hvis jeg ikke kan aktivere mit windows, bliver alt så slettet efter nogle uger, eller kan jeg fortsætte med at bruge det uaktiveret?
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 21:17 #17
Du vil efter en kortere tid få en melding om at aktivere Windows nede i højre hjørne og der vil være en del begrænsninger. så jeg vil råde dig til at kontakte Microsoft Answer Desk.
https://support.microsoft.com/da-dk/contactus/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
KMD og NNIT bliver sat til vægs i stor leverandør-undersøgelse: Leverer ikke på niveau med konkurrenterne
KMD og NNIT halter langt efter de internationale konkurrenter på outsourcingområdet. KMD skraber bunden, mens NNIT akkurat rammer et middelniveau. "De danske leverandører leverer ikke på niveau med deres konkurrenter," mener ekspert. Her kan du se, hvordan de danske og nordiske outsourcingkunder vurderer deres leverandører. Listen toppes af tre udenlandske leverandører.
Computerworld
Her er Danmarks fem bedste CIO'er lige nu: Disse fem it-chefer er nomineret til titlen som Årets CIO 2018
Årets CIO 2018: Den eftertragtede titel som Årets CIO i Danmark skal snart uddeles for 13. gang af Computerworld, IDC og Dansk IT. Her er de fem nominerede til Årets CIO 2018.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Klassiske brokere af it-konsulenter står over for kæmpe udfordring - forretningsmodellen er under pres
Klumme: Eksterne konsulenter er populære og en god løsning i en branche i vækst. Men selve forretningsmodellen bag it-konsulenterne er under alvorligt pres.
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.