Anne Novice
11. januar 2018 - 08:43 Der er 16 kommentarer og
1 løsning

Windows 10 Trial

Hej eksperter
Jeg har købt en computer uden styresystem, men ved levering var der installeret en Windows 10 Trial-version på PC'en. Jeg var lidt for "smart" og kom til at købe en windows 10 OEM key (og id), men ak den kunne naturligvis ikke aktivere den installerede version som har et andet produkt-id.
Så forsøgte jeg at ændre produkt-id'et ved "regedit", men det løste ikke problemet, da det jo kun er en kosmetisk ændring, hvis man kan kalde det sådan.
Nu overvejer jeg at hente Windows 7 gratis og derefter opgradere til Windows 10 (ved at stille tiden tilbage eller vælge "handicap").

Men inden jeg komplicerer tingene yderligere for mig selv (da jeg åbenlyst ikke ved, hvad jeg foretager mig), er der da nogen her, der kan hjælpe mig på rette vej? Jeg har jo købt både et id og en key som passer sammen, men jeg kan blot ikke få denne Trial-version til at forstå, at den skal være en anden...

Jeg håber, I vil hjælpe.
De bedste hilsner fra Anne
claes57 Ekspert
11. januar 2018 - 08:51 #1
https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10
klik på download værktøjet nu - og hav en minimum 8gb usb klar (alt på den slettes)
Så får du en win10 ned, og du kan boote på usb og installere den vej
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 08:52 #2
Jeg vil så råde dig til at hente den nyeste version af Windows 10 tryk på download now, hav en tom DVD eller en USB på min 8GB sat i maskinen og følg vejledning P.S. hvis du kommer i tvivl så spørg!
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 08:58 #3
P.S Du skal ikke tage dig af at den vises på Engelsk den kører automatisk på Dansk når du installerer.
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 09:05 #4
Anne Novice
11. januar 2018 - 10:31 #5
Tak for det, men er det ikke samme løsning, I foreslår, blot at den første er på dansk?
Reelt set fik jeg først løst det, da jeg også så billederne, da jeg først kom til at trykke på "opgrader denne computer".
Tak til jer begge to for hurtigt og kompetent svar.
claes57 Ekspert
11. januar 2018 - 10:45 #6
Der er samme løsning. Når to svarer indenfor et par minutter, så sker det at vi gentager hinanden. Men såmeget des bedre, at det var rigtigt også. ;)
Anne Novice
11. januar 2018 - 22:11 #7
Windows blev installeret, men jeg kan desværre stadig ikke aktivere det, da Microsoft mener, min nøgle ikke er valid. Jeg troede, OEM-nøgler var legit.
Virkelig surt.
poko1 Ekspert
11. januar 2018 - 23:53 #8
Hvis den har været installeret skal du blot markere at du ingen nøgle har Så går det helt af sig selv. Fordi nøglen er bundet til bundkortet.
https://ibb.co/fcNtj6
Anne Novice
12. januar 2018 - 23:44 #9
Flere løsningsforslag modtages gerne. 🙂 Ved installeringen skrev jeg jo den nøgle, jeg havde købt, og den er åbenbart ikke valid. Er eneste løsning at geninstallere endnu en gang og denne gang markere, at jeg ingen nøgle har? Det tog mig en hel dag. 😥
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 10:25 #10
Dertil vil jeg svare JA. Fordi den hvis den har været på PC: Før så søges og sammen lignes der med Den kode der er blevet bundet til Bundkortet!
Jeg mener når du nulstiller kommer du også til hvor du kan markere ingen nøgle.
https://ibb.co/dZGaGm
Anne Novice
13. januar 2018 - 14:30 #11
Øv! Den har aldrig været installeret - der har kun været en Trial-version på computeren, som er helt ny. Og OEM-nøglen har jeg lige købt, men jeg ved ikke, om den har været brugt af andre,  men den er i hvert fald ny for mig.
claes57 Ekspert
13. januar 2018 - 14:56 #12
Oem, er det til dansk win10, og har du valgt rigtigt mht 32/64 bit version?
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 15:57 #13
Jeg vil sige at enten er det den forkerte type 32/64- ellers ville jeg starte forfra Man kan stadig installere Windows 10 på en PC. Der er født Win7 Eller 8.1 Jeg fik en Medion Akoya ind i mandags der har kun været Win 8.1 på den og jeg installerede Windows 10 på den uden problemer. Det eneste den forlangte var at jeg oprettede en Microsoft konto og den kørte straks som registreret.
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 17:05 #14
Nu sidder jeg og kommer i tanker om at du ikke kan opgradere Trial versionen af Windows 10. Da Windows 10 blev frigivet var det netop problemet og det blev også nævnt på det tidspunkt, der skulle en helt ren version Windows 10 installeres!
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 17:14 #15
Her er hvad de skrev.
Hvis du tester en evalueringsversion af Windows 10 og besluttede at opgradere til den fulde version, står du over for en snubler. Evalueringsversionen, der tilbydes, er af Enterprise-udgaven, men Microsoft understøtter ikke nogen måde at konvertere evalueringsversionen til en fuldt licenseret version af Enterprise Edition! Du kan ikke ændre udgaven med DISM-kommandoer eller ved hjælp af en anden metode. Selvom du downloader ISO-billedet af virksomhedens udgave af Windows 10 og forsøger at opgradere det eksisterende "evalueringssystem", vil det ikke give dig mulighed for at fortsætte.
Anne Novice
13. januar 2018 - 20:44 #16
Jeg har ikke opgraderet trial-versionen - jeg gjorde jo som I sagde, nemlig installerede en helt ny version gennem linket i svar nr. 2. Jeg valgte 64, som svarer til computeren. Installeringen var problemfri, så Enterprise-versionen er erstattet af Windows 10 Home. Nøglen er " engelsk", og jeg valgte den engelske installation.
Hvis jeg ikke kan aktivere mit windows, bliver alt så slettet efter nogle uger, eller kan jeg fortsætte med at bruge det uaktiveret?
poko1 Ekspert
13. januar 2018 - 21:17 #17
Du vil efter en kortere tid få en melding om at aktivere Windows nede i højre hjørne og der vil være en del begrænsninger. så jeg vil råde dig til at kontakte Microsoft Answer Desk.
https://support.microsoft.com/da-dk/contactus/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Robotterne udfører i dag 100 mands arbejde: Lån & Spar Bank har firedoblet antallet af kundemøder ved hjælp af robotter
Fra Computerworlds arkiv: Lån & Spar Bank har kæmpesucces med robotter, der i dag udvikles af fire særlige udviklere. "De fire medarbejdere har indtil nu udviklet robotter, som udfører et arbejde det vil kræve 100 medarbejdere at udføre manuelt," siger it-direktør Casper Gjerris.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.