Mick T Novice
11. februar 2018 - 16:25 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Harddisk vises ikke mere?

Nu har jeg haft min computer i en del tid, og den har virket udmærket. Dog her for et par dage siden, så var min ene harddisk der ikke mere. Min anden harddisk er der stadig, inklusiv min SSD. Dog vises min sidste harddisk der ikke mere.
Jeg har prøvet at skifte kabler, genstartet og alt det basis noget. Dog uden held.

Nogen der ved hvad jeg kan gøre? Eller er den gået i stykker? Er ikke den største professor indenfor IT, så I må undlade fagudtrykkene.
poko1 Ekspert
11. februar 2018 - 16:48 #1
Hvor har du kigget efter de`? Og så begynder et gætteri! Win 7 8-8.1 10 eller måske noget helt andet? Hvis Win 10 Så prøv at trykke på WinTasten+Xtasten samtidig og vælg diskhåndtering og fortæl om den ses om den har et drevbogstav eller om RAW -  NTFS  - FAT
Mick T Novice
13. februar 2018 - 15:15 #2
Jeg bruger Windows 7 Ultimate. Kan man gøre det samme som du har skrevet på det?
poko1 Ekspert
13. februar 2018 - 15:51 #3
Ikke helt det samme men gå i Søg Skriv Diskmgmt
https://ibb.co/hS2Pqn
Mick T Novice
25. februar 2018 - 14:46 #4
Der kommer intet op når jeg søger på Diskmgmt dsv :/
cht22 Professor
25. februar 2018 - 17:33 #5
Så prøv "Windows tasten" + r og skriv diskmgmt.msc

___________________

https://findlinks.dk
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nyt Stig Abildsø-selskab er blevet Cisco-guldpartner på 17 måneder: "Det er i hvert fald danmarksrekord"
Interview: I september 2017 gik Wingmen Solutions på markedet. 17 måneder efter er selskabet guldpartner med Cisco. "Det er i hvert fald danmarksrekord," lyder det fra bestyrelsesformand Stig Abildsø, kendt fra netværksikonet Axcess.
Computerworld
Mobilepay sætter Apple og Google til vægs: Så stort er forspringet på det danske marked
Mobilepay er den absolut mest populære løsning, når det kommer til mobilbetaling blandt danskerne. Konkurrenterne er langt bagefter, viser en ny undersøgelsen.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.