Mick T Novice
11. februar 2018 - 16:25 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Harddisk vises ikke mere?

Nu har jeg haft min computer i en del tid, og den har virket udmærket. Dog her for et par dage siden, så var min ene harddisk der ikke mere. Min anden harddisk er der stadig, inklusiv min SSD. Dog vises min sidste harddisk der ikke mere.
Jeg har prøvet at skifte kabler, genstartet og alt det basis noget. Dog uden held.

Nogen der ved hvad jeg kan gøre? Eller er den gået i stykker? Er ikke den største professor indenfor IT, så I må undlade fagudtrykkene.
poko1 Ekspert
11. februar 2018 - 16:48 #1
Hvor har du kigget efter de`? Og så begynder et gætteri! Win 7 8-8.1 10 eller måske noget helt andet? Hvis Win 10 Så prøv at trykke på WinTasten+Xtasten samtidig og vælg diskhåndtering og fortæl om den ses om den har et drevbogstav eller om RAW -  NTFS  - FAT
Mick T Novice
13. februar 2018 - 15:15 #2
Jeg bruger Windows 7 Ultimate. Kan man gøre det samme som du har skrevet på det?
poko1 Ekspert
13. februar 2018 - 15:51 #3
Ikke helt det samme men gå i Søg Skriv Diskmgmt
https://ibb.co/hS2Pqn
Mick T Novice
25. februar 2018 - 14:46 #4
Der kommer intet op når jeg søger på Diskmgmt dsv :/
cht22 Forsker
25. februar 2018 - 17:33 #5
Så prøv "Windows tasten" + r og skriv diskmgmt.msc

___________________

https://findlinks.dk
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app nægter at fjerne undersøgelse trods trussel om fogedforbud: "Den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny"
Interview: Saphe-stifter nægter at fjerne undersøgelse fra oktober 2017 fra tjenestens hjemmeside, men han erkender, at han ikke aner, hvordan det danske marked for trafik-apps forholder sig i dag. "Det kan være, at vi laver en ny undersøgelse på et tidspunkt, men den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny," lyder det.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Sådan vælger du det bedste intranet
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Det med det faktum, at det også vil berøre mere eller mindre samtlige ansatte og funktionsområder, hvorfor man alt andet lige skal gøre sig ekstra umage – både mht. valg af hvilken platform, men også mht. udarbejdelse af business case, implementering, udrulning samt adoption og uddannelse. Dette er en 40 siders udførlig guide til dig som skal i gang med at vælge intranetplatform til din virksomhed, og mangler inspiration til, hvordan hele processen bør køre fra start til slut.