Mick T Novice
11. februar 2018 - 16:25 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Harddisk vises ikke mere?

Nu har jeg haft min computer i en del tid, og den har virket udmærket. Dog her for et par dage siden, så var min ene harddisk der ikke mere. Min anden harddisk er der stadig, inklusiv min SSD. Dog vises min sidste harddisk der ikke mere.
Jeg har prøvet at skifte kabler, genstartet og alt det basis noget. Dog uden held.

Nogen der ved hvad jeg kan gøre? Eller er den gået i stykker? Er ikke den største professor indenfor IT, så I må undlade fagudtrykkene.
poko1 Ekspert
11. februar 2018 - 16:48 #1
Hvor har du kigget efter de`? Og så begynder et gætteri! Win 7 8-8.1 10 eller måske noget helt andet? Hvis Win 10 Så prøv at trykke på WinTasten+Xtasten samtidig og vælg diskhåndtering og fortæl om den ses om den har et drevbogstav eller om RAW -  NTFS  - FAT
Mick T Novice
13. februar 2018 - 15:15 #2
Jeg bruger Windows 7 Ultimate. Kan man gøre det samme som du har skrevet på det?
poko1 Ekspert
13. februar 2018 - 15:51 #3
Ikke helt det samme men gå i Søg Skriv Diskmgmt
https://ibb.co/hS2Pqn
Mick T Novice
25. februar 2018 - 14:46 #4
Der kommer intet op når jeg søger på Diskmgmt dsv :/
25. februar 2018 - 17:33 #5
Så prøv "Windows tasten" + r og skriv diskmgmt.msc

___________________

https://findlinks.dk
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Ny undersøgelse: Service er nøglen til øget omsætning i den digitale fremtid
Service bliver en vigtigere og vigtigere del af din virksomheds succes fremadrettet, og i dette whitepaper kan du blive klogere på hvordan du kommer i gang med at implementere intelligente serviceløsninger. Undersøgelsen der er udført af Salesforce, fortæller blandt andet at hele 92% af alle adspurgte ledere vil have deres organisation til at adaptere servicestrategier, for bedre at kunne reflektere kundens ønsker og behov. Læs dette og meget mere nu, ved at downloade vores gratis whitepaper.