Squeezy Juniormester
12. februar 2018 - 20:25 Der er 3 kommentarer

Min computer slukker når jeg spiller Fortnite

Når jeg spiller Fortnite begynder min computer at slukke når jeg er på vej ned til mappet fra flyet. Det er ligesom hvis jeg havde trykket på sluk knappen. Jeg er klar over at det måske kan være støv inde der gør at mit graffikkort bliver for varmt, men jeg har renset det for støv for ikke engang en uge siden. Og den gør det stadig. Jeg har også haft den til reperation hos SharkGaming, men de kunne ikke gøre noget ved problemet.
Jhja Seniormester
12. februar 2018 - 23:34 #1
Hvad er din PC specifikation?
Du kan tjekke temperatur med bl.a. Speccy
https://www.ccleaner.com/speccy
Jhja Seniormester
12. februar 2018 - 23:46 #2
Har du samme problem med andre spil eller er det kun Fortnite?
Squeezy Juniormester
13. februar 2018 - 14:35 #3
Den gjorde det samme med PUBG. Det er altid når jeg er på vej ned fra flyet at den slukker.

Mit grafikkort er et GTX 980, og min PC er 1½ år gammelt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Gratis bog: Database Protection for Dummies – Oracle edition
’Database Protection for Dummies’ er en af de bøgerne i den populære serie – her i en særlig Oracle-udgave. Bogen er skrevet af Lawrence Miller, som er Certified Information Systems Security Professional (CISSP). De to første kapitler handler om moderne database-beskyttelse og udfordringerne ved recovery og de vigtige aspekter af dette, mens de to sidste kapitler handler om Oracles løsninger og svar på disse udfordringer. Database Protection for Dummies – Oracle edition. 30 sider på engelsk, 2017