Squeezy Juniormester
12. februar 2018 - 20:25 Der er 3 kommentarer

Min computer slukker når jeg spiller Fortnite

Når jeg spiller Fortnite begynder min computer at slukke når jeg er på vej ned til mappet fra flyet. Det er ligesom hvis jeg havde trykket på sluk knappen. Jeg er klar over at det måske kan være støv inde der gør at mit graffikkort bliver for varmt, men jeg har renset det for støv for ikke engang en uge siden. Og den gør det stadig. Jeg har også haft den til reperation hos SharkGaming, men de kunne ikke gøre noget ved problemet.
Jhja Seniormester
12. februar 2018 - 23:34 #1
Hvad er din PC specifikation?
Du kan tjekke temperatur med bl.a. Speccy
https://www.ccleaner.com/speccy
Jhja Seniormester
12. februar 2018 - 23:46 #2
Har du samme problem med andre spil eller er det kun Fortnite?
Squeezy Juniormester
13. februar 2018 - 14:35 #3
Den gjorde det samme med PUBG. Det er altid når jeg er på vej ned fra flyet at den slukker.

Mit grafikkort er et GTX 980, og min PC er 1½ år gammelt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste artiklerRSS
14:21
13:30
12:29
12:22
11:31
10:20
09:23
09:02

 


Premium
Claus Larsen skal som ny landechef skubbe anonyme Atos frem i lyset i Danmark: "Jeg har været i militæret i en del år, så jeg har brug for en plan. Derfor eksekverer vi fra 1. januar på en ny plan"
Claus Larsen blev midt i oktober i al diskretion indsat som ny landechef for Atos i Danmark. Han skal nu gøre den franske it-kæmpe ligeså kendt i Danmark, som den er på verdensplan.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.